Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wernisalka

Co sądzicie o takim pomyśle ? ile kasy musiałabym mieć ?

Polecane posty

Gość wernisalka

chcę pojechać nad morze nie mam z kim więc planuję pojechać sama do jakiejś małej miejscowości poleżeć na plaży , odpocząć od wszystkiego szczególnie od tych 3 lat w LO. Ile kosztuje hotel w takiej jakiś małej miejscowości ? ile kasy zabrać na jedzenie ? planuję około tygodniowy pobyt.

Gość gsdfsddsd
teraz juz troche za poźno, bo nad morzem to najtansze noclegi sa juz pozajmowane kilka miesciey przed ;)

Gość wernisalka
nawet na jakimiś wygnajewie ? mi chodzi tylko oo dostęp do morza i plaży nie jakieś atrakcje typu wesołe miasteczko, dyskoteki, deptak itp

Gość złośliwa jędza czasem taka
Jeśli miejscowość ma dostęp do morza i plaży, to od dawna nie jest wygnajewem, tylko modną miejscowością wczasową;) Jeśli lubisz spacerować (abo masz samochód), to poszukaj kwatery prywatnej kilka kilometrów od plaży -będzie taniej.

Gość nieśmiaalass
ja jade z siostra na 1,5 tygodnia do leby chcesz to sie mozesz dolaczyc. przydaloby mi sie towarzystwo bo siostra ma 11 lat

Gość wernisalka
no właśnie chyba sie trochę spóźniłam bo teraz będzie pełno rodzin z dziećmi itp chyba pojadę we wrześniu będzie jeszcze ciepło i ludzi mało :)

Gość nieśmiaalass
poza tym w zeszlym tygodniu bylam tez z siostra w lebie i na placu dworcowym stalo sporo osob i pytali sie czy nie potrzebujemy kwatery. takze na miejscu zawsze mozna cos zalatwic

Gość nieśmiaalass
jesli jestes zdecydowana na konkretna miejscowosc to wpisz w google miejscowosc do ktorej chcesz sie wybrac i kwatery. wyskoczy ci cala lista kwater, apartamentow, domkow wczasowych beda tam na pewno ceny. wybierzesz sobie najatrakcyjniejsze dzwonisz i pytasz o nocleg.

Gość wernisalka
no właśnie po za tymi dużymi miejscowościami to nie znam mniejszych Może ktoś mógłby mi coś polecić ?

Gość nieśmiaalass
no tez prawda, ale jesli ktos o tym nie pomysli przed wyjazdem :-O a w lebie zdarzylo mi sie takie osoby spotkac to szuka na miejscu. czasem trafi na syf a czasem calkiem spoko. ja zawsze dzwonie 3-4 miesiace przed planowanym wyjazdem i na ogol sporo juz jest pozarezerwowanych miejsc.

Gość nieśmiaalass
rowy, dąbki a co do tych cen w sklepach to sie zgadzam, drogo jak cholera. za maly bochenek chleba w dodatku twardy ze sobie mozna zeby polamac zaplacilam prawie 6 zl :-O

Gość wernisalka
chyba tak zrobię z tą mapą :D bo zależy mi na kompletnym wygnajewie :)

Gość karuzela niespełnionych marzeń
jak wygnajewo - to Łukęcin

Gość wernisalka
Jak w pokoju 2 osobowym jedna osoba kosztuje 25 zł , a ja chcę jechać sama to płacę tylko 25 zł czy tak jak za dwie bo zajmuje cały pokój czyli 50 zł ?

Gość wernisalka
up

Gość bhbhj
mysle, ze najlepiej wyjechac nad morze do pracy sezonowej, o ktora jeszcze teraz latwo. W ten sposob polaczysz prace z przyjemnoscia i jeszcze troche zarobisz.

Gość wernisalka
nie jest łatwo sie załapać na takie coś 🖐️ po za tym popracować to ja mogę tu gdzie mieszkam ,a tam tylko odpoczywać :)

Gość czerwona truskawka__
no widzę że chcesz złowić goscia który cię przeima, bo nie na darmi powiedziałaś że jedziesz sama i dopiero skonczyłaś LO :D:D:D

Gość wernisalka
nie mierz innych swoją miarą 🖐️ ja chcę po prostu odpocząć , poleżeć na plaży, poczytać książkę itp

jak wynajmniesz pokoj dwuosobowy to zaplacisz z a 2 osoby -chyba,ze sie dogadasz z wlascicielem kwatery

Gość gtrfhy
Wybierz sie już w czerwcu będzie taniej. Jeśli jedziesz sama poszukaj noclegu przez internet. Na miejscu szukajac 1ki można stracić troche czasu i wiecej zapłacić

Gość wernisalka
no właśnie przeglądam te oferty i nigdzie nie ma jedynek...

Gość wernisalka
niee tam jest pełno ludzi ( nie żebym miała jakąś fobie) ale marze żeby sobie poleżeć na samotnej plaży :D