Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalegodaleko

za 2 tyg mam urlop, mogłabym pojechać do Paryża, ale..

Polecane posty

Gość dalegodaleko

moja ciocia mieszka w Paryżu i mogłabym do niej pojechać, ale nie mam z kim :( Moglabym jechac z chłopakiem, ale on " nie chce tracić prawie całego urlopu na wyjazd" - to jego słowa. Woli posiadzieć i odpoczać w domu. Z nim już raz byłam w Paryżu 3 lata temu i było bardzo fajnie. Sama też nie chcę jechać bo jednak we dwójkę raźniej - jeden drugiemu porobi zdjęcia, razem zawsze raźniej zwiedzać nieznane miasto. A z kolei tez wiem, ze ciocia nie bardzo by widziała u siebie jakaś obcą osobę (koleżankę czy coś). Kurcze co mi doradzicie? wkórza mnie to ze mogę tam jechac a pewnie przesiedze cały urlop w domu.

Gość chora psychicznie dziewczyna
weź mnie ! ja marzę o tym żeby pojechać do Paryża !!

Gość jdwdhoqwioiqw
pewnie, że tak ja bym tak samo pojechała, taka okazja może się prędko nie powtórzyć,

Gość dalegodaleko
jdwdhoqwioiqw akurat to nie jest jakaś okazja - zawsze moge tam pojechać kiedy chcę, bo ciocia mnie zawsze przenocuje :) tylko urlop 2-tygodniowy mam raz w roku, wiec tylko to mnie ogranicza Tylko, ze jakby pojechała sama byłabym zdana sama na siebie, bo ciocia pracuje całe dnie i trochę tak dziwnie bo był całe dnie z nikim słowa nie zamieniła, bo nie mówię po francusku - tylko szwędanie się po mieście w ciszy i samotności całymi dniami

Ja też bym pojechała mimo wszystko. Paryż jest ciekawy, miło jest posiedzieć sobie w kawiarence zjeść rogalika i wypić kawę. Popatrzeć na Katedrę Sacre Coeur, czy wieżę Eiffla. Posiedzieć poczytać książkę na Polach ELizejskich. Jak nie chcesz tam jechać to wymyśl coś w Polsce.

Gość rób jak uważasz
rób jak uważasz

Gość warszawianka 102446545
JA LECE 15-EO ZA TDZIEN Z MOIM KOCHANKIEM :)))