Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyli za nic niewart

Jak można być tak głupi,żeby płacić za studia

Polecane posty

papierek.

Gość Metalucifer
nie tak nic nie warty, bo na niektóre stanowiska musisz miec papier, chocbys przed rozpoczęciem studiów miał praktyczne umiejętności na poziomie profesora z dużym starzem

Dziecko bo studia to tylko papierek. Ale o tym przekonasz się jak zaczniesz szukać pracy po tych twoich dziennych cud-studiach.

Gość Mi się zwróciło,
bo dzięki temu, że skończyłam mogłam awansować i zarabiam więcej. Od razu mi powiedziano w pracy, że muszę skończyć, mimo że wiedzieli, że jestem dobra i najlepiej się spisywałam ze wszystkich. Bez studiów nie byłoby nic.

dlatego odpuscilam sobie studia bo i tak mi nic nie dadza. no moze przy rekrutacji na kse do biedornki ci ze studiami beda miec pierwszenstwo ale to i tak nie zawsze, zalezy jak kto na to patrzy.

Mało wiesz,o zawodach prawniczych,większość nie wyciąga więcej niż pensja sędziego Sądu Rejonowego, poza tym oni zdobywali ten tytuł w czasach kiedy był sporo wart.Mówmy o dzisiejszej epoce.

Gość jak można być tak głupim
i być na utrzymaniu rodziców po to żeby robić dzienne studia - 5 lat nauki bez żadnego doświadczenia, gratuluje :o

Gość wszytko zalezy jakie
sudia,i kogo na co stac. Uniw. Harvarda kosztuje 50 tys dol rocznie , ale potem sie opłaca

Gość sukinia
Metalucifer - kurva , jaki studia skonczyłaś debilko że piszesz "starz" i jeszcze awansujesz i zarabiasz więcej ? analfabetko pewnie musiałaś obciągać i łykać wszystkim facetom włącznie z portierem rzygać sie chce jak sie widzi tego typu wykszrtałconych

Gość do Quis leget haec?
Kto ma socjalne? Tylko wtedy jak rodzice nie mają pieniędzy. Jak mają to jesteś na ich utrzymaniu.

owszem, ale takich jest malutki odsetek. widzisz? generalizuje tak samo jak autor :P

Gość uijkiuliujklpiouj
"Metalucifer - kurva , jaki studia skonczyłaś debilko że piszesz "starz"" Nie ma tylko studiów humanistycznych. Widać kończył ścisłe i nie ma talentu do polskiego.

A co komu plecy dadzą,jeżeli nagle powstanie kilka razy tyle nowych kancelarii.Poczytaj sobie fora w Rzeczpospolitej i Gazecie Prawnej. Walka klasowa jakiej Marks by nie wymyślił,wielu trzęsie dupami co będzie dalej.

aha zajebiste podejście. ide bo to bez sensu

Gość uik,lujiluol
"jak maja to daja" Ale to tak głupio brać od rodziców kasę. Lepiej mieć swoją. :/

Gość sukinia
trzeba filologię polską skończyć żeby poprawnie napisać wyraz "staż" ? luuudzie słabo mi sie robi jak czytam coś takiego za taki błąd dziecko w 4 klasie podstawówki otrzymuje obniżoną ocenę a tu usprawiedliwianie że żeby nie robić błędów to trzeba polonistykę skończyć

Gość uijkiuliujklpiouj
"za taki błąd dziecko w 4 klasie podstawówki otrzymuje obniżoną ocenę a tu usprawiedliwianie " Nieprawda. Nikt za jeden błąd oceny nie obniży. Kiedyś tak było, że za 3 błędy była pałą, ale to była głupota. Teraz liczy się też to co dziecko pisze. Na obniżenie oceny błędy muszą procentowo zajmować daną część pracy.

Gość jhahahahhahhh
Co ty bredzisz... NA dyktandzie za błąd jest ocena lub pół oceny niżej i prawidłowo! Poza tym to żenujące żeby się tłumaczyć po walnięciu takiego byka :P