Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnna92

Nie wiem jak znaleźć w sobie siłę...

Polecane posty

Gość onnna92

Mam dopiero 18 lat, a obecnie tyle problemów w życiu... tyle powiązanych z życiem innych osób, tyle ważących na nich, i na moim własnym... Zawsze byłam silna, ale dziś nie potrafię znaleźć w sobie kopa żeby dalej sobie radzić ze wszystkim. Codziennie dziękuję za to że mimo wszystko jestem zdrowa, bo to najważniejsze, ale inne problemy powoli mnie zabijają... i nie ma nikogo, nikogo- kto powiedziałby 'teraz odpocznij i nie myśl, ja się wszystkim zajmę'. Prawdopodobnie jutro rano wstanę i znów zobaczę wszystko pozytywniej, ale to wszystko dusi mnie w środku, nie wiem już jak reagować... Nawet nie wiem dlaczego piszę tutaj. Ale i tak nie mam komu to powiedzieć... może anonimowe "wylanie się" tutaj w pewnym stopniu mi pomoże się pozbierać.

Gość heatclif
🌻

Gość onnna92
W sumie chciałam napisać że dziękować Bogu, ale nie jestem do końca wierząca, sama więc nie wiem... po prostu dziękuję. Może dobija mnie to że mam na sobie kilka ciężarów które muszę dźwigać, mimo wszystko nie z własnej głupoty, a z cudzej, nie chcę też tu wylewać moich problemów konkretnie, a jedynie uogólniać... Chyba się pogubiłam we własnym życiu, zawsze kiedy tak mam staram się iść spać bo rano widzę wszystko inaczej, mimo wszystko jestem optymistką... nie chcę skarżyć się też na los, bo nie wiem jak to wszystko funkcjonuje, ale po prostu brak mi sił by kontynuować i nie wiem... czuję się źle.

Gość onnna92
Levviatan- wiem o czym mówisz, i powiem Ci że już wolałabym sobie wymyślać te moje problemy niż je mieć...

Gość onnna92
Niestety moi rodzice nie są z tych którym możesz o wszystkim powiedzieć, zresztą sami mają wystarczająco swoich problemów. Nie wiem po co tu piszę, Wam. Serio, nie wiem.