Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majczerwiec

Bardzo proszę o pomoc alkoholizm

Polecane posty

Gość majczerwiec

Bardzo proszę o odpowiedź. Czy dostanę się do lekarza jutro, czy trzeba czekać? Chodzi oczywiście o terapię antyalkoholową. Czy są długie terminy? Jestem z krakowa, bardzo bym chciała jutro, zależy mi, a nie mam pojęcia ile się czeka na taką wizytę. Mogę iść prywatnie. Jeżeli ktoś coś wie to błagam odpowiedzcie.

Gość Bettuyy30
Mnie też to interesuje.

Gość Bettuyy30
A co jest jeszcze możliwe?

majczerwiec, zadzwoń do poradni, umówisz się przez telefon na wizytę u specjalisty. On Cię dopiero zdiagnozuje i włączy w terapię jeżeli będzie taka potrzeba. Trzymaj sie ciepło:)

Powinna być możliwość tylko prywatnie bo nie rozumiem czemu społeczeństwo ma płacić za leczenie nałogów, w które ktoś sam sie wpędził i jeszcze zapewne miał z tego radochę :o

Gość majczerwiec
Na początek chciałabym po prostu porozmawiać o tym z psychoterapeutą. Tylko nie wiem czy to można załatwić w jeden dzień? Zdecydowałam się, a w niedzielę chyba nie ma sensu dzwonić. Czy jak spróbuję się umówić rano, to gdzieś mnie przyjmą, czy nie ma szans?

Poradnie antyalkoholowe sa bezplatne(nie potrzebne ubezpieczenie zdrowotne!) i nie ma w nich rejonizacji.Mozesz isc gdzie chcesz w calej Polsce!Ale najlepiej zrobisz jak pojdziesz na najblizszy meeting AA!Tam cie przyjma oklaskami, za odwage!

Gość majczerwiec
Bo się boję że się rozmyślę, a teraz bardzo chcę coś z tym zrobić. Specjalnie dzwoniłam do szefa i wzięłam urlop na jutro, oczywiście pod jakimś durnym pretekstem. Piłam wczoraj strasznie i mam siebie dość. Boję się, że się powoli wykończę.

Tu masz telefon zaufania dla osob z problemem alkoholowym, z Krakowa - 12 4116044 .Mozesz zadzwonic tam juz dzis!

Gość majczerwiec
Dzięki za odpowiedzi. Jakby ktoś mógł polecić coś konkretnego z Krakowa, to proszę. Oczywiście szukałam, ale ważne są osobiste opinie. Ktoś coś wie o ARCHE na ul. Rękawka?