Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona25

Studia

Polecane posty

Gość onaona25

Witam wczoraj miałam absolutorium, koniec studiów i mam strasznego doła z tego powodu. Skończył się pewien etap w moim życiu a ja nie mam nic pracy faceta. Nie sądziłam że to będzie takie trudne. Ktoś miał podobnie, nie wiem jak sobie z tym poradzić:(

Gość BUDOWNICZY ZE WSI
Trzeba bylo isc do pracy a nie po studiach sie szwendac.Ja pracuje od 16-roku zycia i nie boje sie zadnej pracy a jak to robie to juz jest moja tajemnica

Gość onaona25
To zupełnie nie o to chodzi, choodzi o zmianę w życiu, pewien etap. Dorosłe życie, mniej czasu na spotkania ze znajomymi. TO jest dołujące

Gość onaona25
Minęło Ci to, mam nadzieje ze dorosłe życie nie bezie dużo gorsze..a długo to przezywałeś?

Gość onaona25
przezywales(alas) ?

Gość onaona25
właśnie teraz szukanie pracy, boje się też o kontaktu z ludźmi a Tobie udało się utrzymać jakieś przyjaźnie? Codzienna praca jednak różni się znacznie od studiów co?

Gość OneTwo
Szukaj już trumny i miejsca na grób.

Gość qf32
Biorąc pod uwagę obecny stan rynku pracy, pół roku bez pracy to nie jest długo. W Hiszpanii bezrobocie wsród młodych to około 40%, w Polsce połowe mniej, ale u nas dużo wyemigrowało za pracą.

Gość kopsaj pojare
wczoraj miałam absolutorium, koniec studiów i mam strasznego doła z tego powodu. Skończył się pewien etap w moim życiu to się ciesz :) na jebanych studiach tylko te jebane kolokwia egzaminy i brak kasy. ale jak znajdziesz fajną robotę po studiach to stać cię na mieszkanie samochód i imprezy. mnie wkurwia takie mieszkanie z kimś w jednym domu

Gość kopsaj pojare
To zupełnie nie o to chodzi, choodzi o zmianę w życiu, pewien etap. Dorosłe życie, mniej czasu na spotkania ze znajomymi. TO jest dołujące po studiach masz więcej czasu na znajomych i pieniędzy. koniec tych jebanych szkół to koniec klepania studenckiej biedy i nudnych nauk :)

Gość kopsaj pojare
właśnie teraz szukanie pracy, boje się też o kontaktu z ludźmi a Tobie udało się utrzymać jakieś przyjaźnie? Codzienna praca jednak różni się znacznie od studiów co? praca nie jest przyjemniejsza od studiów no i co najważniejsze ZARABIASZ $$$$$ :D pomyśl że nie po to szłaś na studia żeby zmarnować 5 lat na przyswajanie jakiejś wiedzy. to się robi tylko dla pieniędzy i lepszej pracy

Gość kopsaj pojare
praca jest przyjemniejsza od studiów

Gość onaona25
Dziękuje za pocieszenie:) Mówisz więcej czasu, no zobaczymy:)