Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Już jutro powrót do Polski ;-)

Polecane posty

Jak ja nie mam ochoty tam wracać! Patrzeć na śmierdzących grubasów i moherów obgadujących cały Wrocław. Tak wiele tutaj zobaczyłam, zwiedziłam, poznałam ich kulture. A od przyszłego poniedziaałku znowu do pracy.. ;-/ A u was co słychać?

Gość Echo.
to postaw wszystko na jedną kartę i zostań tam! a jak nie możesz to wracaj, ucz się języka i zamieszkaj tam :)A jaki to kraj???/

Gość troszke sie jej
wiesz 5 lat mieszkalam w innym kraju i ciezko bylo mi ogarnac kulture a ty to zrobilas w kilka dni ,jaka ty pusta jestes

Gość dorotayyyyyyyy
Proszek,po co wracasz?Nie lepiej zostać?Gdzie teraz jesteś?

Jestem we Włoszech, dokładnie w Ascoli Piceno, koło San Benedetto Nie jestem pusta, poprostu mówie że mi się tu bardzo podoba i chciałabym zostać. Piękne morze, architektura, Ci ludzie którzy są tacy mili gościnni. Rynel jest poprostu przepiękny, a wieczorem jak idziesz na jakąś dyskoteke, albo zabawe to mimo że nie umiesz języka to dogadasz się nawet wymachując rękami. Jedyny minus to to że ksiądz na kazaniu dużo gada ;) ale zostać niestety nie moge, praca, dzieci rodzina nie da się. Przyjechałam na ślub siostry i napewno tu wróce ;)

Gość karep
ja to sie ciesze, ze wracam/ jezdze do Polski a mieszkam juz zagranica ponad 12 lat !

Gość powinnas tam zostac i
zapomniec o polsce tutaj jest juz niestety wystarczajaco takich jak ty, zakompleksionych osob, dla ktorych wszsytko co nie polskie znaczy lepsze :D moim skromnym zdaniem tacy ludzie powinni zapomniec ze urodzili sie w polsce, a mowic o sobie "obywatele swiata" czy co im tam pasuje