Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga_taOdHelgi

JAK ZAPOMNIEĆ O BYŁYM? JAK WYMAZAĆ WSPOMNIENIA?

Polecane posty

Gość Olga_taOdHelgi

Poznałam nowego chłopaka i jest nam dobrze, ale od kiedy mój były znów zaczął się odzywać i chce się ze mną spotkać to nie daje mi to wszystko spokoju. Był moją pierwszą miłością i pierwszym partnerem seksualnym. Choć zaczęłam też współżyć z obecnym chłopakiem to niczego nie zmienia... Cząstka mnie wciąż kocha byłego, mimo, że było niewiele chwil gdy byłam z nim szczęśliwa. Czy są jakieś dobre metody na wymazanie go z pamięci?

Gość hehehehehe...,
to moze nie trzeba zapominac??? Skoro on chce, a ty chcesz troche, to moze cos z tego bedzie jeszcze. Ja tez nie moge zapomniec o moim, tyle ze my juz nigdy nie bedziemy razem. I nie to mnie boli ze nie bedziemy, tylko to, ze minely 2 lata, a ja nie poznalam nikogo, kto by mu choc troche dorownywal. Ale on byl naprawde wyzsza polka (nie chodzi o pieniadze czy inny szpan) i ciezko bedzie spotkac kogos takiego. I tez nie oto mi chodzi, zeby znalezc jego kopie, tylko o moje wymagania co do poziomu drugiej osoby, ktory naprawde jest nieczesto spotykany....A jemu sie udalo....