Gość CzerwonoCzarnaBalaganiara Napisano Czerwiec 5, 2011 Witam was serdecznie , mam pewien problem i prosze o opinie,rade . Nie chce natomiast szyderczych komentarzy ktore zbyt czesto wystepuja teraz na forach , bo temat jest naprawde powazny . Wiec jest taka sytuacja , ze od dawna ojciec mnie bije , jestem spokojna dziewczya ,mam 19 lat i czasami potrzebuje rozrywki , a tu pelen rygor 12 w domu itp , jak przyjde z urodzin czy cokolwiek troche pijana bije mnie , jak cos zrobie zle krzyczy wyzywa ... Czasami jest dobrze ,ale rzadko . Matke traktuje jak smiecia zgarnia cala jej wyplate , no jedym slowem mama nie ma nic do powiedzenia boi sie ... Hm poznalam 10 miesiecy temu chlopaka ma 26 lat teraz , jest jedym slowem cudownie miedzy nami , wspieramy sie bardzo ... Nie znalam takiej osoby nigdy i planujemy wziasc slub , cywilny narazie i wyjechac zeby ojciec moj dal nam spokoj , bo inaczej pojechalby za mna wzial za wlosy i zaprowadzil do domu eh ... Boje sie troche co o tym myslicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach