Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vi_

Oddam za darmo 10 słoiczków po terminie- Będzin

Polecane posty

Gość vi_

tak jak napisalam w temacie - zostało mi 10 słoiczków od 4-6 mca. Wazne do końca maja 2011 a wiec tylko 5dni po terminie. Nigdy nie otwierane.Odbiór osobisty - jesli ktos jest zainteresowany prosze dzwonic 503514161.

stare jedzenie to sie wyrzuca,tu nie ma znaczenia czy otwarte czy nie,data przydatnosci jest sporzadzana dla produktow zamknietych przeciez ! sama je zjedz bo wstyd to dawac innemu dziecku

Gość ginger bread
sanepid buhahaahhahhahhahah leże :D

Gość vi_
naślesz, na kogo, zadzwonisz i co im powiesz, to ciekawe.. a juz najbardziej konsekwencji jestem ciekawa...

Gość vi_
MIlej nocy zycze. dobranoc

Nie poniesiesz żadnych konsekwencji ^^ Ja np jem ostatnio głównie przeterminowaną żywność ( ehh... życie studenckie - schowa się przed kumplami a później się znajduje )... I żyję ;]

Gość vi_
sputnik to mnie rozbawiles jeszcze na dobranoc. dzieki wielkie, wszystkiego dobrego! :D

Gość vi_
oferta dalej aktualna jesli jest ktos zainteresowany.

Gość anulsss
Boisz się podać własnemu dziecku - to zrozumiałe. Też bym nie dała. Ale nie oddawaj ich innym mamom, bo znajdą się takie co podadzą je dziecku i jeszcze zaszkodzi... Zjedz sama - Tobie nic nie będzie albo wyrzuć po prostu. DZIECIOM PODAJE SIĘ TYLKO ANSOLUTNIE ŚWIEŻĄ ŻYWNOŚĆ!!!

Gość ale przeciez ona nie napisala
że je odda dla innego dziecka. Moga posłużyć jako jedzenie dla psa albo dla kota. W tych słoiczkach "bez konserwantów" jest tyle konserwantów ze tydzień w tą czy w tamtą nie robi im żadnej różnicy. Jakiś Yorek czy kociak spokojnie mogą to zjeść i nic im nie będzie.