Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgdjhggshdgsjhagjh

MÓJ FACET TO CIEPLA KLUCHA

Polecane posty

Gość jgdjhggshdgsjhagjh

Jestem w głębokiej rozterce. Kocham Go szalenie ale brakuje mi w nim czeoś w rodzaju złego chłopca. On zawsze ułożony, na wszystko sie zgadza, bezkonfliktowy, przy kłótniach ( które tylko ja prowokuje) odpowiada jednym zdaniem: "uspokuj się , spróbujmy sobie wszystko wyjaśnić." nawet jeśli mu coś we mnie nei pasuje zatrzymuje to dla siebie twierdząć że o głupoty kłócić się nie ma sensu. Nawet nie wiecie jakie to wkurzające. jednym słowem czlowiek bez swojego zdania. Przez jego zachowanie w stosunku do mnie mimowolnie stałam się opryskliwa i egoistyczna w stosunku do niego. Przeżył ktoś to samo? co robić? bo już sama sie zastanawiam czy ciągnąc to dalej,, czy poprostu coś ze mną nie tak w takim razie?

Gość sfvdxgcdgfcbhhb
nie przesadzasz czasem? chcesz takiego co ci będzie awanturu urządzał i lał??

Gość kaacha81
mój jest świetny, po pijaku mi nieraz wykręci nadgarstki albo coś i przeklnie :) a mnie to bardzo nakręca, później oczywiście przeprasza i jest najukochańszy na świecie ;)

Gość mysle ze jestes jescze
mala dziewczynka ktora nie potrafi docenic prawidziwego faceta ja mam takiego meza nigdy sie nie klocimy jak ja sie znerwuje zawsze mnie uspokaja i proponuje rozmowe jak ochlone ale to nie znaczy ze on nie ma zdania potrafi powiedziec co uwaza wlasnie powiedziec nie wykrzyczec tez nie raz zmilczy wlasnie na tym polega dojrzalosc zeby nie rozmawiac o bzdurach pewne rzeczy poprostu sie akceptuje jsli nie sa powazne jasne znajdz sobie zlego chlopca ktory da ci w pysk jak nedziesz miala zdanie przeciwne do niego ile ty masz lat? jak ty sobie wyobrazasz wspolne zycie z facetem ?? uwazasz ze jakie cechy powinien miec np dorby maz?/ ja nie uwazam ze mam ciepla kluche w domu. Kiedy trzeba maz jest rozsadny stonowany kompromisowy a kiedy trzeba to tak mnie zerznie ze ani mi w glowie inny facet bo mam kwintesensje meskosci w domu zreszta maz na wielu rzeczach sie zna potrafi cos naprawic cos wymyslic a i potrafi ugotowac posprzatac

Gość coz by tu napisac
ile Ty masz lat dziewczyno? :O facet nie chce Cie ranic a Tobie w dupie zle? Jasne ze z Toba jest cos nie tak!! jestes rozjebana wrecz! Twierdzisz ze przez niego zrobilas sie opryskliwa :O wlasnie jakby Cie gnoil to przez te klotnie bys sie mogla stac opryskliwa! a facet widac ma niezla cierpliwosc do Ciebie! Szukasz problemow tam gdzie ich nie ma, sama je wlasciwie sprawiasz! Wez zacznij myslec racjonalnie...wolisz miec dupa co Cie bedzie lal i wyzywal bo ma swoje zdanie? tego chcesz? :O szkoda slow

nie potrafisz docenic twojego faceta wyobraz sobie ze jestes z jakims facetem ktory wymaga ciagle cos od ciebie, ma wieczne pretensje np zupa niedoprawiona, koszula zle uprasowana, za duzo wydalas na zakupach, ze jestes za gruba itd tak sie sklada ze to co napisalas o twoim facecie, to moj tez jest taki, moj nawet alkoholu nie lubi, papierosow nie pali, ale nie moge powiedziec ze nie ma swojego zdania, jest bardzo wrazliwy jestem wdzieczna losowi, ze nie jestem z jakims tyranem czy dusigroszem

Gość iidhvshv
Szkoda porzadnego faceta dla takiej ksiezniczki jak ty, pewnie wolalabys takiego co by ci czasami w skore dal, wtedy bys wiedziala, ze zyjesz. Glupie te baby, oj glupie

Gość jgdjhggshdgsjhagjh
nie w tym rzecz że chce zlego faceta który będzie mnei źle traktował bo to mnie może pociągać. podam przykład..: kurcze co by tu robić... nic chyba pojade do domu. na co on: dobrze kochanie masz racje. ZAMIAST: ZOSTAŃ! lub wiesz co już mi się odechciało jakoś seksu... Dobrze kochanie nie ma sprawy ZAMIAST: ZACZĄĆ CAŁOWAĆ JAKOŚ JEDNAK NAKUSIĆ. jest poprostu przewidywalny. Mam wrażenie że moje życie jest już z góry zaplanowane a to wiąże się z jedną wielką NUDĄ!. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ale mam nadzieje że która rozumie o czym mówie.. Ja w wielu sytuacjach mam nadzieje ze jakoś mnie namówi do zmiany zdania bo czasem poprostu jakieś sytuacje już prowokuje a on? NIC DOBRZE KOCHANIE... no sorry ale czy to jest ok?

Gość zenek34563456
No to ... KLOPS ! Może zacznij go bić. Przemoc fizyczna może rozbudzić w nim takiego... Tajgera na przykład :D

Gość coz by tu napisac
to wez z nim pogadaj powiedz mu ze zalezy Ci na jego zdaniu ze nie moze byc AZ tak kompromisowy bo to niezdrowe, i pytaj go wciaz "a co Ty o tym myslisz?" jak odpowie zgadzam sie z Toba to powiedz "chce zebys powiedzial co TY uwazasz" kazdy ma inne zdanie itp .... nie wiem w sumie :D

ze skrajności w skrajność :O rozumiem cie, tez lubię ludzi z charakterami, mający swoje zdanie i potrafiący je wyrazić, sprzeciwić itd itd ale nie przesadzajcie z tą przemocą, hm?

Gość zenek34563456
Z bloga zlinkowanego wyżej : "... wymieniłem Mroczka i ..." :D Przepraszam jesli to kogoś zaboli, ale przy Mroczku nawet Miś Koralgol to Kasanowa :D I nie mówię tu gębie, bo to nie ma znaczenia. To chodzi o głos i co ten głos opowiada. W tym przypadku mamy dwunastoletniego mutującego prawika udowadniającego z wypiekami na twarzy, że jego rozmówca pomylił Saturna z Jowiszem. To jest takie ... Takie dziecinne. Żadnego spokoju. Zero pierdolenia świata i całej reszty. To jest takie... Pierdolenie kotka za pomocą młotka. Żadnego dystansu. Pełne spięcie pośladów 24/dobę.

Gość wypelnilam wszystko dokladnie
hmm ja to marze o takiej stabilizacji którą Ty nazywasz nudą. chociaż kiedyś (majac ok 20 lat) myslalam podobnie jak Ty. mój facet sie niestety ciagle unosi i ma swoje zdanie do przesady, czasem to jest po prostu głupi upór. ciągle się spieramy i zazdroszcze kobietam, których faceci nie czepiają się pierdoł. masz fajnego faceta i obys go doceniła, zanim zostawi taką nierozsądną dziewczyne. chyba jestes bardzo młoda, prawda?

To zamień się na faceta z autorką tematu i po kłopocie. ;) Autorko tematu, odpowiadając na jedno z Twoich pytań: nie, nie wszystko jest z Tobą w porządku :D

Gość fgffffgfg
glupia szmata i tyle

Gość hahaha hahahaahaha buhahaa
A ja rozumiem autorkę. Baba musi znać swoje miejsce.