Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie zaskoczona

co sadzicie o mojej sytuacji

Polecane posty

Gość dziwnie zaskoczona

witam wszystkich bardzo serdecznie...wiem ze podobne tematy juz byly ale nie sa idenyczne jak moj...otoz chodzi o to ze okres spozial mi sie ponad tydzien czasu...mialam tylko brazowe plamienia..w czasie spodziewanego okresu (to byl 5 dzin)zrobil test wyszedl negatywny po 2 dniach powtorzylam test- negatywny...okresu dostalam po kilku dniach...dzis mija 2 tydz po calym zdarzeniu a mi kilka razy bylo juz niedobrze, ziwnie sie czuje czy to moze byc ciaza?? dodam ze czytalam o takim fakcie, ze jak testy robi sie w okresie spodziewanej miesiaczki to ciaze powinno wykryc, jesli bybyla oczywiscie..napiszcie co o tym sadzicie?? dodam ze mam juz pol roczne blizniaki i zyje w sresie no i zmeczenie tez odczowam

Gość Droga autorko.
Myślę że to stres. Też tak miałam przed ostatnim cyklem. Ale jeśli bardzo cię to niepokoi idź do lekarza. Mnie test wykrył ciążę w dzień spodziewanej miesiączki, dzień po powtórzyłam i też pozytywny.

Gość dziwnie zaskoczona
przyznam ze w zasadzie ciaagle mysle o tym wszystkim ...mam nadzieje ze to nie ciaza( mam juz dwojke urwisow) dltego jesli mialabym miec 3 to napewno nie teraz a w pozniejszym terminie....nie wiem co tym myslec...niby wszystko wskazuje na brak ciazy tzn testy,okres...ale to jak sie czuje mowi mi co innego(czasami mam wrazenie ze fikne zaraz)

Gość Droga autorko.
Zrób podstawowe badania krwi i moczu. Ja rok po porodzie tak fatalnie się czułam. Okazało się że mam anemie.

Gość dziwnie zaskoczona
anemia to mozliwe bardzo i u mnie....przy dzieciach to albo sie zje albo nie...mnie zdarza sie czesciej nie jesc przez pol dnia a nawet dluzej, moze rzeczywiscie masz racje i zrobie badania...w ciazy tez mialam anemie ale musze dodac ze mam bol jajnikow no to do anemi nie pasuje jako objaw za bardzo

moim zdaniem ciaza to na pewno nie jest, skoro test wyszedl negatywny, pozatym skoro mialas okres to jakim cudem masz byc w ciazy?? Masakra... Spokojnie. Ja ostatnio tez czulam sie okropnie tak jak ty, ale to przez stres i nerwy. Pozdrawiam.

Gość dziwnie zaskoczona
moze i glupia sytuacja ale na necie czytalam ze okres jest mozliwy przez 3 miesiace w ciazy a co do testow to tez czytalam ze to moze byc roznie...do wyzej wymienionych objawow mam rowniez bol jajnikow i brzucha...czasami odczowam klucie po jednej stronie