Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobojakniewy

Moje zdrowie od tego zalezy

Polecane posty

Gość nobojakniewy

słuchajcie mam kilka ważnych pytań do pań, proszę (BŁAGAM) o pomoc. a więc w skrócie: od dziecka miałam problemy z ukladem moczowym, jeździłam po klinikach i robiłam badania, towarzyszyły mi częste infekcje. Od jakiś 5 lat jest dobrze, tzn zdarzała się jakaś infekcja raz na jakiś czas, ale rzadko. I do sedna... Od piątku mam infekcję, która się ciągnie niemiłosiernie. Ogromny ból itp. W czwartek kochałam się z facetem jak zawsze i mu się trochę osunęła prezerwatywa, ale nic nie wyleciało, w razie czego od razu poszłam się dokładnie umyć. Niestety potem się martwiłam choć on zapewniał że to nie możliwe. Okres mam w miarę regularny (w miarę, bo przy stresie się opóźnia) Powinnien być wczoraj ale z powodu stresu myślę że się przesunął + infekcja (która często u mnie występuje na tle nerwowym). I teraz te pytania. 1. czy infekcja może opóźnić okres (nie całkiem/nie zawsze regularny) 2. czy infekcja może być objawem ciąży? (nie mam żadnych innych objawów poza brakiem okresu, apetyt miałam zawsze, nie jem więcej niż zwykle, nie wypróżniam sie częściej) Wiem, że to banalne, ale chcę się uspokoić, no wiecie :) Proszę o pomoc.

Gość dcqewcfqsac
1.nie 2. tak

Gość opppp
sex w czwartek a okres w niedziele(spodziewany). nie moglas miec dni plodnych w czwartek.........no chyba ,ze mega maksymalnie przesuną ci sie okres.

Gość nobojakniewy
jak ktoś nie jest pewny to niech nie pisze:)

Gość Cuda się zdażają
Ale myślę że nie w tym przypadku. Jednak moim pierwszym objawem ciąży było właśnie wstretne zapalenie które już później towarzyszyło mi całą ciążę z maleńkimi przerwami

ciaza raczej nie mozliwa powiedzialabym nawet ze nie ma najmniejszej szansy ( choc i tutaj moga byc watpliwosci ) no ale nie wazne, sluchaj zrob sobie posiew u ginekologa czy czasem twoje problemy z pecherzem moczowym nie sa spowodowane infekcja pochwy, mozesz zrobic tez test na pojemnosc pecherza itd