Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcxvzdg

OPŁATA REKRUTACYJNA - PYTANIE

Polecane posty

Gość fcxvzdg

Czy jak sie zrejestrowałam juz na stronie, zapłace opłate i ona wpłynie to musze od razu wpisywac wyniki??? No bo do wyników z matury jeszcze troche jest i nie wiem, czy jak tam ta opłata wpłynie to mozna po paru tyogodniach te oceny wpisac?

Gość nawet nie mozna spokojnie zyc
a nie lepiej zaczekac zanim dostaniesz wyniki ?

Gość blondynka 222
termin wyznacza uczenia, ale wiadomo że skoro nie ma wyników, to nie wpiszesz :) spokojnie, ogólnie to te wyniki się wpisuje, a oni i tak potem pobierają to jeszcze z krajowego rejestru ...

Gość bardzo ważne
wpisujesz wyniki dopiero jak dostajesz swiadectwo, no skad masz wyniki wpisac?-wymyslic sobie? przeczytaj dobrze regulamin rekrutacyjny

Gość fcxvzdg
tak ja rozumiem, tylko chodziło mi o to czy jak teraz zapłace te opłate rekrutacyjna i ona wpłynie to moze tam sobie byc a ja wpisze wyniki z matury dopiero jak je bede miec?

Gość lolita222
tak, ale może poczekaj na te wyniki, bo jak nie zdasz, to co???

Gość bardzo ważne
no skoro termin wplaty mija niedlugo to wplac bo po terminie nie bedziesz mogla tegoo zrobic, a dowod wplaty sobie trzymaj i w razie czego go zaniesiesz, przeciez na koncie uczelni bedzie podpisane ze to od ciebie. A w jakim terminie w ogole masz dokonac wplaty?

Gość fcxvzdg
do 8 lipca ma wpłynac wpłata , a zdac to zdałam, bo raczej mi dobrze poszło.Tylko dziewczyny ja to sie denerwuje chcialambym juz wszystko za soba miec zapłacic te opłate i miec z głowy.

Gość fcxvzdg
bo mi chodziło o to czy jak opłata wpłynie to bede mogła sobie tam na tym koncie co jestem zarejestrowana np. wybrac inny kierunek itp , ale chyba tak skoro rejestracja sie dopiero w lipcu zamyka

Gość bardzo ważne
skoro do 8 lipca to mysle ze mozesz poczekac jeszcze, nic sie nie stanie chociaz jak chcesz miec z glowy to wplac, tylko zachowaj sobie dowod wplaty. Na koncie uczelnianym to na pewno nie zginie.

Gość bardzo ważne
a nie jest przypadkiem tak ze jak chcesz na inny kierunek na tej samej uczelni isc to musisz rejestrowac sie na ten inny kierunek i oddzielnie placic za rekrutacje?

Gość fcxvzdg
nie bo tam jesttaka opcja "zapisz sie na jeszcze jeden kierunek" jak ktos chce, nie trzeba oddzielnie