Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosh1989

DROGIE MAMY-gdzie nad morze z rocznym dzieckiem?

Polecane posty

Chodzi mi o spokojne miejsce dla rodziców z dzieckiem,aby było gdzie wyjść na "rodzinny" spacer i odpocząć wieczorami w spokojnym miejscu. a w dzień plaża.

Gość Kochana wszystko juz
zarezerwowane. Znalezienie czegos wolnego graniczy z cudem. A z dzieckiem najlepiej do jakiegos domku żeby inni mogli odpocząc a nie słuchać płaczu dziecka.

Gość khgiughi
Kochana wszystko juz - a skad wiesz kiedy ona chce jechac? moze za rok planuje, albo z ciekawosci pyta :o no i swoją drogą to ja czesto jezdzilam nad morze bez rezerwacji na tzw. spontana i zawsze sie znajdowało jakas miejscowke.

Gość oj nie przesadzajmy są jeszcze
miejsca

właśnie nie w tym roku,ale wolę mieć już coś na oku jakieś miejscowości,albo może lepiej nad jakąś wodę?

domyślalm sie po prostu. A chyba słyszałaś o tym, że ludzie nie jeżdża w tym roku do Tunezji i Egiptu b o strach, wiec wszyscy nad morze . Próbowałam znaleźć cokolwiek ale sie nie udało. Przy małym dziecku należy rozważnie wybierać miejsce i brać pod uwagę, że inni też chca wypocząć.

Gość na oku to możesz mieć
zaćmę. A Twoje dziecko ma teraz roczek czy za rok?

Gość khgiughi
jak widać zle sie domysliłaś :D a tunezja i egipt to nie jedyne "cieple kraje" gdzie ludzie wyjezdzaja, wiec czemu raptem mieliby sie nad baltyk pchac, a nie np do wloch? :o

coś ściemniasz jeśli Twoje dziecię ma teraz 1 rok to powinnaś zapytac, gdzie z dwulatkiem nad morze. Do Tunezji jest taniej niz do Włoch.

a raptem własnie pchaja sie nad Bałtyk, Spróbuj coś zarezerwować:D

jeju ja się pytam po prostu. za rok będzie 13m ale chce sie teraz zapytac nad polskie morze gdzie warto ALBO nad wode i dlatego sie pytam czy znacie jakies miejsca a zaczynaja sie nie potrzebne dyskusje.

Gość Każde miejsce nad
morzem się nadaje. Gdynia, Sopot, łeba, Dębki, Rewa, Ustka, Krynica Morska. Weź mapę i na coś sie zdecyduj.

Gość khgiughi
to wyobraz sobie, ze do tunezji tez jest taniej niz nad polski bałtyk.. ogarnij sie..

Gość khgiughi
jak kogos stac na wakacje w polsce to i do włoch moze spokojnie jechać :o jakas nieobyta jestes czy co? :o

Gość wakacje w Polsce na tydzień to
koszt około 2 - 3 tysiecy a do włoch około 5 tys, wiec jest róznica.

Gość Fakt, różnica jest, ale jak
sobie do tego dodać loterię pogodową to się nie ma nad czym zastanawiać :)

Gość mama obozowiczów
Mrzeżyno typowo dla rodzin z dziecmi :)

taaaaa.... jak ktoś ma wolne 2 - 3 tysiiace :D

Gość Fakt, różnica jest, ale jak
Ja akurat mam:) a to jakiś problem odłożyć taką kwotę przez rok czy też pół? od wakacji zimowych? A jaki potem komfort psychiczny:) Co z tego, że taniej skoro przez tydzień może lać?

jak ktos ma dziecko to może nie miec z czego odłożyc. Kazdy ma inna sytuację. Dla jednego 100 zł to majatek a dla innnego to coś na waciki.

Gość Chłapowo
Zielony Zakątek w Chłapowie. Już 3 rok z rzędu tam jadę z dziećmi. Wstukaj sobie w google. W tym roku nie ma już miejsc, ale na przyszły jak znalazł. Tam wszyscy jadą z dziećmi, więc nikt nikomu nie przeszkadza:-)

Gość khgiughi
2-3 tys? to chyba wszystko zalezy od tego kto co robi.. i na co sobie może pozwolić. ja we wloszech placiłam 50euro za dobe, a nad polskim morzem placiłam 200zł za dobe / za pokoj- no wiec na co te 3 tys wiecej ma niby isc? u nas juz tak drogo, zwlaaaszcza w sezonie w miasteczku turystycznym, ze nie ma roznicy w cenach takich "na miescie"

Sobieszewo spokój cisza, kilka sklepów, kilka smażalni..wyprawy na bursztyny a tam są i to duże :) ja byłam rok temu mój synek miał wtedy 5miesięcy i troszkę się umeczylismy wiadomo ale miejsce polecam.