Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyttaas

Chrzest-pytanie troche nie na temat .........

Polecane posty

Gość Edyttaas

Mamy w jakich godzinach miałyscie Chrzest,i jak zorganizowałyscie przyjecie dla gosci.Chodzi mi o to ,jesli Msza sie konczy o takiej godzineie ze za pozno na sniadanie a za wczenie na obiad... dawałyscie jakies przekaski w oczekiwaniu na obiad ?? czy podalyscie sniadanie i co to bylo ??

Gość my bedziemy mieli
o 15 masze a potem chrzest. planuje ciasto, kawę, sałatki i wędliny i jakieś jedno cieple danie - gulasz węgierski. Poprzedni chrzest też był popołudniu i też tak to zorganizowałam. Nie robię przyjęcia w restauracji a chciałabym posiedzieć z rodzina a nie bawić się w podgrzewanie zup i wydawanie talerzy.

Gość Edyttaas
up

Gość ??co znaczy to
up ????????????/

Gość bukaaa
Jeżeli msaz jest np. o 11 i w południe wracacie do domu, to można podac kawę z "lżejszym" ciastem typu drozdzowe czy makowiec. Nikt się nie obje przed obiadem i nie będzie siedział przy pustym stole. :)

Gość smerfetkaaaa
mieliśmy sam chrzest na godzinę 14,30 później kawa i ciacho, następnie ciepły posiłek mięsko+kluski+sałatki a na koniec zimna płyta sałatki , paszteciki i inne bajery.

Gość mała stoki
a ja myślałam nad tym zeby tylko chrzestnych zabrac na kawe i ciasto po mszy do restauracji i do domu

Gość Edyttaas
no wlasnie u mnie beda tylko chrzestni ze swoim dzieckiem wiecej rodzinki nie.I w sumie też rozwazam restauracje... hmm..

Gość ciekawska mamuśka
Edyttaas co znaczy up ?? Znam znaczenie tego słowa, ale nie rozumiem po co dziewczyny jak gdyby nigdy nic piszą to na formu ?? Czy ktoś mnie oświecii????

Gość carolajllla
Ja mialam na 17 i pozniej tylko jakies salateczki, cieple nozki, jakies inne miesa, ciasto i koniec. Chrzest mial byc dzien wczesniej , ze wzgledu na to, ze chcialam swojego ksiedza,a wyjezdzal do Ziemi Świetej, ale tesciowa robila awantury, ze pozno itp ;/ chrzest mial byc o 19.00.

Gość co za problem masz
up pisze się zeby podnieść do góry temat zeby nie spadl na druga strone bo tam nikt go nie znajdzie i nie odpisze. Proste.

Gość ciekawska mamuśka
dzięki :D