Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość san.zatroskana

Ciąża 12 dnia cyklu

Polecane posty

Gość san.zatroskana

Witam, mam nastepujacy problem, kochalam sie z narzeczonym 12 dnia cyklu przy srednich cyklach 28-30. Uzylismy gumki. Doszlo do wytrysku ale juz gdy wychodzil ze mnie, okazalo się ze gumka byla po uzyciu jakas taka no powiedzmy peknieta, z dziurką, czy uwazacie ze moglo dojsc do zaplodnienia? Dodam ze pozniej mialam takie dziwne uczucie jakby byla ta sperma we mnie zawsze czulam takie pieczenie gdy bralam jeszcze tabletki i tym razem bylo tak samo.. teraz jest 3 dni po tym fakcie, czy mozna juz miec jakies objawy? Nie ukrywam, bardzo cieszylabym sie gdyby okzalo sie ze bedzie dzidzia

Gość san.zatroskana
Nie no rozumiem, ze to glupie, ale nie mam sie kogo spytac, do ojca nie pojde z tym problemem a mamy nie mam, nie wiem co sie robi w takich sytuacjach, jak to wyglada i czy wogole mozliwe jest zebym w ten sposob zaszla..

Zawsze jest możliwość zajścia w ciążę jeśli uprawia się seks. Na razie nie robić nic tylko czekać. Test z sików najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki, test z krwi po ok. 7-10 dniach od ewentualnego zapłodnienia. Na jakiekolwiek objawy za wcześnie.

Gość san.zatroskana
Dziękuję za odpowiedz. Pozostaje mi jedynie czekac..