Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany prawiczek

zerwała ze mną bo jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość załamany prawiczek

mam 27 lat, jestem prawiczkiem, poznałem wspaniałą dziewczynę, ona ma 23 lata, spotykaliśmy się, i gdy raz poruszyliśmy w rozmowie temat seksu ona powiedziała że jest dziewicą, byłem wniebowzięty gdy to usłyszałem, przyznałem się że jestem prawiczkiem... i to był mój błąd, zerwała ze mną, powiedziała że 27 letni prawiczek to nie facet tylko ciota i ona z takim nie będzie, że kobieta dziewica to co innego bo to znaczy że się szanuje i w ogóle, a że facet powinien ruchać ile wlezie i mieć doświadczenia, a taki bez doświadczenia po dwudziestce to ciota nie facet 😭 nawet dziewice nie chcą już prawiczków po dwudziestce 😭

Gość wewew
Ale idiotka. Ciekawee na kim by facet mialby zdobywac doswiadcznie hdyby kobiety sie szanowaly. Chyba na gumowyhc laalach. Nie martw sie, to idiotka, nic nie stracciles

Gość ja takkk
idiotka rzeczywiscie ale nie przyznawaj sie do swoich doswiadczen czy niedoswiadczen.unikniesz wtedy nieprzyjemnosci.

Gość eskortfo
/// powiedziała że 27 letni prawiczek to nie facet tylko ciota /// pomijam fakt, że ten temat to jawna prowokacja ale akurat z tym zdaniem się zgodzę :) rzekł bym dalej.. facet po 21 roku życia jesli jest prawiczkiem to już ciota i leszcz

Gość Biedny_Muzyk
Prowo marne

Gość dzika kicia ma pazurek
nie rozumiem zachowania twojej kolezanki...co w tym zlego ze w wieku 27 lat jest sie prawiczkiem...glupota na tych ludzi wstepuje znajdz sobie inna, ktora to doceni a nie jeszcze wyzwie od ciotow...

Gość 3463654
0/10

Gość wewew
"facet po 21 roku życia jesli jest prawiczkiem to już ciota i leszcz " Gdyby za glupote karali to Ty bys dostal dozywocie

Gość OneTwo
Zjebany jesteś, takich rzeczy się nie mówi.