Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ankens

angielski pomocy!

Polecane posty

Dzien dobry, mam za zadanie napisać kilka zdań po angielsku na temat why is english language important to know nowadays? czyli dlaczego obecnie warto poznawać obecnie j. angielski. czy ktoś pomoże ? proszę bardzo:)

English is the most important language in the world, used by millions of people. If anyone is interested traveling, English opens the door to virtually every corner of the world. It does not matter whether you're in a restaurant if you want to book a hotel room, English allows you to. For those seeking a new job, English is one of the most important criteria when selecting employees. Even if it is not directly required to work, employers always give a head start when people who know a foreign language perfectly. Nowadays, when computers are in almost every home, most people have come in contact with the English language because it is the universal language of the computer. With this language we have to do on the internet or in video games. Even when you relax listening to music, such as English language skills can become very necessary to understand the words sung in a foreign language. NIE WIEM CZY TO DOBRZE...NAPISALAM I WSTAWILAM TEKST DO TRANSLATORA, WIEC TAK PERFECT PEWNIE NIE JEST...

Gość hahaha hahahaahaha buhahaa
kocham takie idiotki, które muszą, ale to muszą nabić sobie posta, nie mając nic do napisania :D do translatora to autorka mogła sobie sama wkleić, tępa locho :O

Gość ech szkoda slow
Dopeople are beasts- ma byc interest IN... dalej mi sie nie chce czytac

Gość dsdsdsddssd
no,no translator :O autorko jak chcesz tekst w stylu : ja myslec ze warto uczyc angielski ,byc to dobry jezyk - to mozesz spisac tekst people are beasts :D

Gość jasne już lecimy
odrabiać zadania za tępą pizdę, której nawet po polsku nie chciało się wysilić :D

moge napisać po polsku, a wy przetlumaczycie, nie ma sprawy?? mam?:P