Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KOLA1988

POMOCYYY ......

Polecane posty

witam ostatnia miesiaczke miałam 26 maja ... 3 czerwca kochałam sie z moim chłopakiem troszeczke za pozno wyszedł i troche zostalo we mnie .... 4 czerwca(10dzien cyklu) tez sie kochalismy ale stosunek byl juz do konca skonczony we mnie ... 5 maja powtorka ale .... znowu stosunek przewrywany ...... dzis mnie pobolewa podbrzusze .... wiem ze igramy z losem .... jakie szanse na ciąże ....

Gość a ja czekam
duże, to logiczne

Gość no to skoro nie
to nie matematyka!! Tego się nie wylicza!

prosze niech ktos odpisze mi ... jak to bylo z waszymi dzidziusiami ? w ktorym cyklu zaszlyscie i czy tak latwo czy nie latwo wkoncu zajsc ......... zalamka

Gość no to skoro nie
kobieto, zrozum że możesz i trafić w samą owulację a i tak z tego nic nie będzie. A innym razem dni na 100% niepłodne okażą się jednak płodne i nic nie poradzisz. Co do łatwości -jeden trafi za pierwszym razem nawet się nie starając a inny latami nie może. W ogóle to nie rozumiem waszych zagrywek -chcecie ciąży czy nie? Jeśli nie to kupcie gumy. Nie mów że to za drogie bo wychowywanie dziecka jest o wiele wiele droższe.

jestem z nim 3 lata i zdaje sobie sprawe czym to moze sie skonczyc nie bede plakac ... ale juz nie moge wysiedziec ... caly czas o tym mysle

Gość no to skoro nie
a kiedy masz termin okresu?

Gość no to skoro nie
no to pozostaje ci tylko czekać. Innych możliwości brak.

ja nie bede plakac jak sie okaze ze bede w ciazy wezme za to odp i bede kochac tego dzidziusia .... zobaczymy jAK TO SIE ulozy ..........to czekanie mnie wykonczy

Gość no to skoro nie
moja droga tak to bywa -cierpliwie trzeba czekać. wiem że nie łatwo ale kto mówił że będzie łatwo. Tak to jest z niepewnością. Wiele osób na coś czeka -jedne na okres, inne na jego brak. Nie myśl o tym zajmij się czymś bo do 22.06 czerwca jeszcze sporo czasu.