Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowie mnie zdenerwowali

Teściowie budują dla nas dom i co ucieszyłam się że będziemy mieli dom bliźniak!

Polecane posty

A tutaj się okazuje że ja i mąż będziemy mieli tylko jedną dwupiętrową część dom. Oczywiście będzie tam na parterze salon, jadalnia, łazienka, ubikacja, pralnia a na I i II piętrze będą po 3 pokoje i łazienka oraz ubikacja. W drugiej części domu będzie tak samo. Ja się ucieszyłam że będziemy mieli taki wielki dom a tu się okazuje że teściowie to pierwsze skrzydło chcą przekazac albo swojej najmłodszej ze wszystkich dzieci-córce albo drugiemu synowi który nie jest żonaty i nigdy pewnie już nie założy swojej rodziny bo już się rozwiódł.Zdenerowałam się tym wszystkim. Szwagierka jest niezamężna, ma jedno dziecko mogliby jej kupic mieszkanie, szwagier rozwiedziony, bezpłodny też mogliby mu kupic jakieś mieszkanko. A ja czwórkę dzieci i muszę się dzielic domem z rodzeństwem swojego męża.

Jeszcze dodam że ja mam trójkę dzieci. Chłopca i dwie dziewczynki, razem z mężem zastanawiamy się co będzie gdyby urodziło nam się kolejne dziecko.

Gość Milki neste
Na miejscu tesciow zastanowilabym sie czy wogole dac ci dom , dlaczego sami sobie nie wybudujecie domu ??

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ja pierdole, niewdzieczna sucz dostajesz i tak ogromny dom za darmo i jeszcze narzekasz?

A wiesz że ja mam trójkę dzieci i byś może z mężem będziemy chcieli kolejne??? To co, potem w przyszłości będzie walka o majątki między nimi a tak to każdemu moglibyśmy dac 1/4 domu np? A teściowie postępują według własnego widzimisie.

Gość na waszym miejscu
Nie oglądałabym się na to co robią teściowie tylko razem z mężem sobie zaplanowała gdzie i jak będziemy mieszkać.

Gość HE HE
TO JAK CI NIE PASUJE TO NIE BIERZ GO TYLKO WYBUDUJ SOBIE SWOJ WŁASNY !!!! CO ZA DEBILIZM

Gość i takie jeszcze..
po świecie chodzą. Niech Ci blok wybudują - to może tez mało?

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
nie narzekaj... co za ludzie dac palec wezma cala reke i jeszcze im malo... :(

Gość hitsezonu
postępują tak jak chcą BO TO ICH WŁASNOŚĆ ja nigdy bym się nie zgodziła żeby teściowie nam cokolwiek dali a na pewno nie dom wolę zdrowe stosunki w rodzinie

Gość Milki neste
To nie miejcie wiecej dzieci skoro was nie stac nawet na to zeby sobie samemu dom wybudowac czy kupic mieszkanie to chyba logiczne kogo obchodzi ze masz 3 dzieci trzeba bylo wczesniej myslec a nie liczyc na to ze tesciowie wybuduja domek i wszystko podadza pod nos ja bym napewno nie dala wam domu skoro moglibyscie oboje pracowac i RAZEM oszczedzic na dom tragedia

Tylko że teściowie sami to zaproponowali jak urodziłam trzecie dziecko. Teściowa stwierdziła że najwyższa pora żebyśmy się wyprowadzili, jeszcze drugą cz. domu bliźniaka chcą oddac mojej szwagierce bo jak to teściowa stwierdziła będziemy sobie nawzjem pomagały przy dzieciach. No i w całym domu będzie 12 pokoju a ja dostanę tylko 6. Każdy na moim miejscu byłby zdenerwowany.

Gość mnie by 6 pokoi wystarczyło
nie miałabym zbyt wielkich wymagań, jesteś głupia i pazerna baba.

Gość katarzynka..b
Tu tez założyłaś ten topik?

Gość sesiii
To jest ich dom, więc nie muszą ci nic dawać. A 6 pokoi w domu to dla ciebie mało? Jak tak to buduj swój dom.

Gość i takie jeszcze..
ty chyba psychiczna jesteś. A dlaczego córkę mają potraktować gorzej niż syna? Wam cały bliźniak a córka, to najlepiej nic? Ależ zachłanna z Ciebie istota.

Teściowie mają swój dom to raz, mogą swojemu synowi i córce(bratu i siostrze mojego męża) wybudowac oddzielne domy albo wykupic im mieszkania. W końcu ich na to stac, a ja nie wiem czy jeszcze kiedyś nie będę miała kolejnego dziecka. Narazie teściowie dali nam tylko na to żebyśmy jeszcze otworzyli własną piekarnię która dopiero ja i mąż zaczynamy rozkręcac.

Gość klopiuy
Musisz ścierpieć to że teściowie dają temu bezpłodnemu co się rozwiódł i tej szwagierce co ma nieślubne dziecko. Wiesz, to są dzieci teściów i oni chą dać wszystkim swoim dzieciom po równo. Teście nie patrzą czy ty masz 4 dzieci i że u was będzie ciasnota. Bierz co dają - trudno się mówi...

Gość NIE CHCE JECHAC DO BABCI!!!!!!
prowo 0/10

teraz właśnie się dowiedziałam że teściowie chcą nam dać pralkę bo kupują nową z większym wsadem-oczywiście dają nam używaną! Teraz to już brak mi słów na nich!

Gość Germanija
Nawet jak bedziesz miala 4 dzieci to 6 pokoi ci starczy i jeden bedzie stal pusty no chyba ze spisz w innym pokoju niz maz...

Gość lolpopo
provo :D dzieci drogie. provo :D

Gość bhjbjh
0/10

Gość elisa-
-1/10