Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katiunia

Jak się odblokować.

Polecane posty

Gość Katiunia

Mam 21 lat jestem atrakcyjną dziewczyną chociaż nie mam figury modelki. Ale problem jest w tym że w głowie jestem ostrą namiętną kochanką nie potrafię jednak przełożyć tego na real. Wstydzę się. Ma ktoś pomysł jak się przełamać?

Gość cuśtam
Wystarczy odpowiedni partner.

Jak chcesz możemy pogadać przez GG kiedyś, nauczysz się mówić o tym czego chcesz to i się odblokujesz. Ale najlepiej jakbyś się odblokowała z Twoim własnym facetem...

Gość Katiunia
Bardzo chciałabym się przełamać bo wiem że to jest to czego i ja i on chcemy... Ale jak przychodzi co do czego to w głowie mam to co on sobie o mnie pomyśli...

Gość cuśtam
A co ma sobie o Tobie pomyśleć? Podczas seksu facet myśli w kategoriach "za sucho", "za ciasno", boli mnie łokieć", "noga mi zdrętwiała" itd. Facet nie będzie oceniał seksu z Tobą negatywnie. Możesz tylko plusować.

Gość la czika bonita
Stary Satyr:) to ile Ty w koncu masz lat:) piszesz na roznych topikach, wszystkim radzisz w sprawach seksu, a pamietasz wiosne 72:) masz urlop czy co?

Gość Katiunia
Jest jeszcze jedna sprawa. Powiedział mi kiedyś że za bardzo się podniecam i jest za mokro. Czy to facetom przeszkadza?

Gość cnotkaaaa
wino. trochę wina i zrobisz wystko. ja, taka cnotka, popełniłam w sylwestra striptiz dla męża;)

Gość Katiunia
w sumie jest w tym coś alkohol w jakimś sensie odblokowuje ;p

Gość cnotkaaaa
nawet w wielu sensach ;)

Gość Katiunia
a po tym już nie miałaś zahamowań?;p

-> "Katiunia" - właśnie o to chodzi, żebyś się nie bała mówić tego, czego pragniesz. Niby łatwe ale często bardzo trudne. Zwłaszcza jak Ci zależy na partnerze/partnerce. -> "cuśtam" - protestuję! Ja nie myślę w taki sposób! I chyba wielu facetów też nie. -> "la czika bonita" - czuję się śledzony przez Ciebie! Powiedzmy, że mam urlop naukowy będąc w pracy...

Gość cnotkaaaa
troszkę mniejsze :)

Gość Katiunia
nie chce żeby to było takie jednorazowe tylko tak na stałe. Chciałabym go jakoś zaskoczyć pokazać mu jak bardzo potrafię być namiętna.. Ze wstydu to ja skupiam się na nim a jemu nie pozwałam pieścić siebie... Przeszkadza mi to :/ a trudno jest to zmienić.

Gość cnotkaaaa
samo tak na trzy cztery nie przyjdzie takie wyluzowanie. nie myśl o tym, na początku gaś światło - pomaga. minie parę miesięcy i sama siebie nie poznasz. :)

Gość cuśtam
Stary Satyr: potrafisz trzeźwo myśleć podczas seksu? Oceniasz partnerkę w jego trakcie?

A ja powiem coś ze swojego doświadczenia: zwykle dużo łatwiej jest mówić o takich "wstydliwych" pragnieniach przez elektroniczne nośniki. Więc spróbuj pogadać ze swoim facetem przez GG, Skype czy cokolwiek innego. I powiedz mu to, co nam powiedziałaś.

Gość Katiunia
Muszę jakoś zmienić swoje myślenie albo całkiem he wyłączyć i robić to na co mam ochote...

-> "cuśtam" : nie wiem co dokładnie masz na myśli pisząc "trzeźwo oceniać". W każdym razie nie myślę jedynie w kategoriach "za sucho" i "za ciasno".

Gość Katiunia
Ja pisze z nim erotyczne smsy ale to za bardzo nic nie zmienia...

-> "Katiunia" : no brawo! Teraz to myślisz jak Scarlett O'Hara: "pomyślę o tym jutro", "muszę to zmienić". Samo się nie stanie.

Gość lalunia niunia
Stary Satyr ....niezłe z tym gg a żeby było łatwiej dojść do tematu to zaaranżuj to gg jako zabawę w flirt i podrywanie

Eee... Zabawę we flirt i podrywanie to oni chyba mają już za sobą. To chodzi raczej o to, żeby sobie wygarnęli czego chcą w łóżku. Albo nie w łóżku... Naprawdę, przez GG jest łatwiej.

Gość Katiunia
Ale jak to później przełożyć na real... z tym jest problem..

Dziwi mnie to że, jesteś z kimś jakiś czas i się jego krępujesz.A ile jesteście razem ?

Gość Katiunia
6 miesięcy...

Gość ona21,zwwa
chodz, przełamiemy się razem