Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ewcia

Laski nawet nie zdajecie sobie sprawy co wasi faceci robia za plecami

Polecane posty

Gość taka jedna ewcia

Wczoraj byłam w parku. Niedaleko mnie siedziało 2 mezczyzn. Jeden 21 lat drugi 25. Zaczal ten mlodszy do mnie z tekstami jaka Ty piekna, ale z Ciebie dupcia, tak Cie obserwuje i bardzo mi sie podobasz. Zaczal proponowac piwo, chcial nr tel itd. Zbywałam go, bo mi sie zwyczajnie nie podobał.Ale myslalam ze jest wolny... Non stop chodzil kolo mnie, nawet mnie do domu odprowadzil. Szybko chcialam sie zmyc ale dobra, skoro nie mialam wyjscia.. I gdy widzial ze go ewidentnie odrzucam to wiecie co powiedział? Że niby na nic więcej nie liczy bo go nie chce a po drugie ma dupe. Zdawał sie kulturalny na prawde fajny facet, ale takim slangiem rzucal ze nie macie pojecia... Wyciagnelam od niego ze jego laska na nocce jest, powiedzial ze nawet z dziewczyna pogadac nie moze bo od razu ogniem sra z dupy, ogolnie takie rzeczy o niej gadal jak o najgorszej scierwie.widac ze biedna pojecia nie ma nawet co jej fagas wyrabia... jednak widac ze nawet sprawiajacy dobre wrazenie facet moze byc gowno wart... miejscie oczy szeroko otwarte zeby sie potem nie przejechac... pozdrawiam

Gość fsdfdfdfdfdf
to typowi ruchacze, ale nie kazdy jest taki.

Gość chIoe2323
prowo

Gość taka jedna ewcia
fsdfdfdfdfdf tez tak myslalam ale wygladal na tak porzadnego faceta ze w zyciu bym nie przypuszczala. chloe sama Twoja obecnosc jest prowokacja :)

Gość stara rozwódka kiedy byłam
kiedy byłam młoda mój były narzeczony a potem mąż też pokazał co potrafi zrobić mając narzeczoną a potem małżonkę. No więc dobrze jest sprawdzać swojego faceta za plecami żeby mieć pewność że jest uczciwy.

Gość fsdfdfdfdfdf
przeciez od razu widac czy ruchacz czy porzadny, wystarczy troche poprzebywac z facetem.

Gość carrieeeee
niektórzy się nieźle kamuflują i wcale tego nie widać:o

No wiesz :p my nie przesiadujemy samotnie w parku w nadziei że nas kto poderwie :D a faceci pewnie jacys menele, inni mają klasę i nie zniżają sie do wyrywania lasek w parku :p

Gość nooo, pani dobra rada
sama tez uważaj, bo jak ci sie facet trafi, to bedzie uderzal do innych i z ciebie sie smial za plecami 🖐️

Gość taka jedna ewcia
dokładnie tak :o zajefajna to miala byc jakas sugestia?

Gość taka jedna ewcia
pozatym nie bylam tam sama tylko z kolezanka ale na nia uwagi nawet nie zwrocili... narazie nie mam zamiaru wchodzic w zaden zwiazek ale w przyszlosci jezeli bede z kims to na pewno go bede sprawdzac czasem ;) 🖐️

Gość tjaaaaaaa
bo wszystkich facetow do jednego wora, tak??? :-0 :-0 spotkala palanta i na podstawie jednego kretyna opinie wydaje :-0 :-0 a w ogole to pewnie jeszcze jestes nastolatka albo dopiero co wkroczylas w swiat dorosłych, taki naiwny ten twoj tekst :-0 🖐️

bardzo duzo jest takich typkow, ktorzy zachowuja sie w tak oblesny sposob. Trzeba to ignorowac. Ja jestem pewna swojego faceta, znam go na wylot pozatym wiem ze takie numery nie sa w jego stylu.

Gość taka jedna ewcia
nie mowie ze wszyscy sa tacy sami 🖐️ milo ze istnieja faceci ktorzy szanuja to ze sa w zwiazku