Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama123456789

Czy wasze dzieci chodza czasem w samych majteczkach po podworku/

Polecane posty

Gość takie tam gadanie...
dwulatce stanik??? No z krzesła spadłam:) Moja biega po ogrodzie na golasa. Jak bylismy na wakacjach też biegała na golasa- dziecka pilnuję więc nie przesadzajcie, że pedofil się na nią rzuci- chyba bardziej by się podniecił na widok dziewczynki dwuletniej w staniku. A jak chodzimy, np. na basen to biega w majtkach. Swoją drogą to wydaje mi się, że lepiej takie małe dzieci uczyć, że ciało to żaden powód do wstydu.

Gość cdhjhmbn vxfdd
do synek jak najbardziej ile córcia ma teraz lat?

Gość synek jak najbardziej
Ma niecałe 5, ale nigdy nie biegała nago. Jakoś nie czułam takiej potrzeby i ona tez nie.

Gość Ekspert NIVEA Baby
Witaj, Jak najbardziej możesz pozwolić malcowi pobawić się w ogrodzie bez koszulki, ale ważne żeby nie było to w godzinach 11-14, gdyż szkodliwe działanie promieniowania UV jest wtedy największe. I oczywiście posmaruj skórę swojego Maleństwa kremem ochronnym na słońce. Zrób to 15 minut przed zabawą na słoneczku. Myślę, że przy zabawie w ogrodzie wystarczający będzie krem ochronny na słońce z filtrem SPF 30 NIVEA Baby. Stworzy on delikatną warstewkę odbijającą promienie słoneczne, dzięki czemu ciało malucha będzie w pełni zabezpieczone. Możesz też wybrać wyższy filtr ochronny: SPF 50+, taki jak w mleczku ochronnym na słońce tej samej marki, ale myślę, że niższy filtr będzie wystarczający. _____________ Ekspert NIVEA Baby, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki NIVEA Baby. Zapraszam do dyskusji

Nie miałabym nic przeciwko temuu gdyby ie fakt, że diecko które biega bez koszulki , majteczek, szybko się przyzwyczaja i potem będąc starsze bedzie pozbawione wstydu. ie będzie się krępowało i pokazywało każdemu czym obdarzyła je natura. Wiem o tym bo widziałam tak wychowywane dzieci i wiem jakie później były

Gość mama 22 miesiecznego synka
Tak, jak jest upal to chodzi po ogrodku w samych kapielowkach. Ale dziewczynki bym tak nie puscila i kupilabym jej stroj kapielowy.

Gość moj syn chodzi
po ogrozie w majtkach a w domu obok dzieci chodza czesto zupnie nago,a co wy chcecie zaslaniac 3-6 latce ta gora od kostiumu ?