Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaaaaa2424

jak uwieść młodszego

Polecane posty

Gość paulaaaaa2424

witam, zastanawiam się juz x czasu jak zacząć znajomość z młodszym chłopakiem, różnica wieku to 4 lata, znamy się na cześć, czasami jak się mijamy krótka wymiana zdań, o pracy pogodzie itp. czy tez na portalach społecznościowych, nie mamy wspólnych znajomych, będąc mało skromna wiem że mogę mu się podobać i myślę że tak jest stad czasami zauważam jego speszenie dlatego też moje podejrzenia że on pierwszy kroku nie zrobi, a ja oczywiście nie chcę się narzucać, a więc pytam doświadczonych kobiet, bądź co bądź facetów którzy mają lub mieli starsze dziewczyny o wasze doświadczenia zwłaszcza jak nie zrobić z siebie kretynki.... z góry wielkie dzięki

Gość wewew
Kobiety jesli nie chce zrobic z siebie kretynki to powinna w ogole sie nie odzywac. Niestety jest to praktycznie niemozliwe. kobiety uroda grzesza, inteligencja juz nie - taka natura

Gość ja starsza jestem
4 lata to żadna różnica, to po pierwsze a po drugie to musisz wyczuc czy jest miedzy wami jakas magia,czy jest toba zainteresowany no i...to on powinien zrobic pierwszy krok ale....skoro jest niesmiały czasami musimy wziąć los w swoje ręce :) nie wiem jaka jestes ty ,jaki jest on, co miedzy wami sie kroi więc nie umiem ci podpowiedziec bo to juz indywidualny przypadek u mnie było tak: różnica 15 lat,tyle że wcześniej tego nie wiedziałam, tez była znajomośc na dzieńdobry,strasznie przypadlismy sobie do gustu, potem jakies tam rozmowy ale nic się nie działo, wymiana telefonów,ja nie dzwoniłam on się nie narzucał i tak mijał czas,kiedyś przyszedł do znajomego,i ot tak zaprosiłam go na kawę i tak się zaczęło,Nie chciałam wdawac się w jakiś powazny układ bo jestem starsza,nawet nie wiedziałam ile lat, zaczęlismy się spotykać tak bez zobowiązań,reszta sama wyszła,wciąż jestesmy razem i jest zajebiście czasami tylko wspominamy że szkoda tego czasu kiedy żadne z nas nie zrobiło żadnego kroku,jesli jesteś pewna że cos się tli to nie czekaj, zrób pierwszy krok

Gość paulaaaaa2424
a więc nie będę Cię przekonywała, iż natura czasami bywa łaskawsza, ale gdyby Ci się kiedyś zdarzyło spotkać starszą kobietę, która będzie grzeszyła swoją fizycznością i intelektem czego byś oczekiwał? biorąc pod uwagę fakt że sam nie miałbyś odwagi na wyjście przed szereg?

Gość paulaaaaa2424
15 lat przy 4 to rzeczywiście żadna różnica, myślę że jest chemia, tylko strach przed jej wybuchnięciem, on jest typem zwariowanego filozofa, ale to najnormalniejszy chłopak który lubi dobrą imprezę... ale tak to wariat w dobrym słowa tego znaczeniu :), ja od 5 lat pracuje na sztywnym stanowisku skończyłam studia (on o tym wie) i czasem myślę że ma mnie za służbistkę mogę sprawiać takie wrażenie, co jest okropnie mylne, mogłabym z nim konie kraść, wypić wino na łące poszaleć w deszczu, powkradać się na zakazane tereny iść na koncert disco polo lub heavy metal'u, zrobić sobie kąpiel błotną itp. tylko nie wiem czym go zaskoczyć a zeby on sie osmielił a nie zhańbiła

Gość paulaaaaa2424
* ja nie zhańbiła

Gość wieczorną porą
jakbys mu sie podobala sam by cie poderwal, a jak nie to daj mu spokoj bo wyjdziesz na idiotke