Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takpozwalam12

czy któraś mam nosi rozmiar 50?

Polecane posty

Gość takpozwalam12

jeżeli tak to proszę o podpowiedź co do sukienki na wesele.czy znacie jakieś sklepy internetowe z taką odzieżą?

Gość polecam bon prix
mają tam dośc duży wybór nawet dla Pań o większych kształtach

założyłam kiedyś taki temat, w życiu nie przeczytałam tyle obelg pod swoim adresem :-( Nie kupuj sukienki przez internet, bo jak ocenisz czy dobrze będziesz w niej wygladać.

Gość hop kola
Może na Allegro poszukaj. Sukienki wieczorowe rozmiar 50. http://allegro.pl/listing.php/search?string=50&category=76101&sg=0 Ja też mam problem ze znalezieniem na siebie czegoś w sklepie. Kilka miesięcy temu kupiłam świetną sukienkę na ślub siostry właśnie z Allegro. Noszę 44-46. :O Nie wiem co Ci się podoba ale ja przy swojej tuszy trzymam się 3 głównych zasad! 1. Sukienka nie może być ani przed kolano, ani do ziemi. Tylko długość do połowy łydki (optycznie wydłuża i wysmukla sylwetkę). 2. Obowiązkowo z choć minimalnym rękawkiem. Nie lubię swoich (grubych) ramion. :O Jeśli na ramiączkach to obowiązkowo do tego bolerko. 3. Sukienki najlepiej odcinane pod biustem. Taki rozkloszowany dół maskuje fałdki w okolicach brzucha, talii i bioder. No i dobry gorset wyszczuplający to podstawa. :)

Gość kjhgvcv
Ja noszę teraz 42 ale było 48-50. Wtedy też potrzebowałam sukienki na wesele i niestety nic nie znalazłam więc szyła mi krawcowa. Dałam 200 zł za szycie

Gość o losie kobieto
50 rozmiar? chyba se jaja robisz wez sie za diete, bo współczuję Ci! musisz wyglądać jak wieloryb, szok ja nosze 34, 36 po dwółch ciązach. ps.żal mi takich kobiet jak ty.

Gość takpozwalam12
o losie kobieto nie zawsze otyłość jest powodem zaniedbania...skąd wiesz że nie jestem na coś chora?wyglądam jak wyglądam i nic na to nie poradzę

Gość takpozwalam12
6 lat temu było 36-38 :( :(

Gość hop kola
Nie reaguj na zaczepki. Polacy to głównie złośliwi z natury ludzie, którzy próbują się dowartościować cudzym kosztem. Żaden kulturalny i dobrze wychowany człowiek (szczupły czy gruby) nie czerpałby satysfakcji z wyzywania innych od wielorybów czy szkieletorów. Bo to po prostu prostackie.

Gość o losie kobieto
jezeli to choroba, to bardzo przepraszam, głupio palnęłam.