Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatakao

z iloma mężczyznami powinna się przespać kobieta żeby było ok?

Polecane posty

Gość takatakao

mam takie dziwne myśli mam 26 lat mój chłopak z którym jestem już dwa lata ma 28 i ostatnio wywiązała się między nami wkurzająca rozmowa otóż kiedy zaczęliśmy uprawiać sex i z iloma partnerami mnie to nie interesowało ale on kazał odpowiedzieć po tym jak oznajmił że on rozpoczął współżycie w wieku 15 lat z dziewczyną z którą później był przez 7 lat z małymi przerwami w sumie spał z 10 kobietami ilość niby ok nie wzruszyło mnie to wiek jak dla mnie za wcześnie ale do czego zmierzam ja powiedziałam że zaczęłam uprawiać sex w wieku 19 lat i miałam 6 partnerów on jest 7 i tu nagle pojawił się śmiech z jego strony że dlaczego tak późno i tak mało?? więc pytam do ku...wy mać że jak dla mnie to i tak duża ilość i czasami źle się z tym czuje no i od słowa do słowa doszło do tego że powinnam nawet policzyć z tymi co np był sex oralny tylko no to wyszło trochę więcej i on wtedy do mnie że no to chyba przesadziłam że nie myślałam nigdy co później o mnie powiedzą ludzie?? przecież lepiej dać du....y niż dać się zmacać co to gorzej i nagle wyszłam na puszczalską to do cholery pytam was faceci i kobiety JAKA no JAKA ilość to taka w sam raz żeby kobieta ani cnotką niewydymką nie była ani puszczalską no JAKA???????

To nie da się tak określić tyle i tyle to cnotka.. a tyle i tyle to puszczalska..! Każdy jest inny. Dla jednego 6 partnerów to dużo dla innego mało!

Gość zrobić sobie wyliczenia
algorytmy są dość skomplikowane a, chuj z tym ostatni chuj jest najważniejszy