Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgaga20

Chlopak nocuje u mnie.

Polecane posty

Gość zgaga20
ludzie bawiacy sie w podszywy to moim zdaniem ludzie ktorzy za malo zajec maja w swoim zyciu i sa tylko odwazni na forum a tak to to tylko tchórze! widze ze sa rozne opinie co do nocowania z chlopakiem. dlatego chyba pozwole chlopakowi rzadziej nocowac u mnie, a nie tak czesto jak bylo to dotychczas. i dzieki wszystkim za odpowiedzi :)

Gość zgaga20
czyli innym słowy: możecie wypierrdalać 🖐️

Gość zgaga20
to byl podszyw

Gość zgaga20
walę konia dupom :)

Gość aaaaaaaaaa.....
a czy np. po kilku latach macie tak że nie nocuje u Was chłopak, ani Wy u niego?

Gość gość
Jestem chłopakiem Pierwszy raz spałem u swojej dziewczyny w jej 16 urodziny miałem 15 lat dlatego wylądowała na kanapie w salonie pierwszy raz w łóżku z nią spałem równy rok później jej rodzice dalej nie zawsze pozwalają nam spać razem (jesteśmy ze sobą 4 lata )

Gość Nbanana842
Yak, bylismy razem 7 miesięcy jak został pierwszy raz i miałam wtedy 17 lat, teraz mam 18 i zostaj****aardzo często, i tak śpimy w jednym łóżku

Gość gość
Ja mam mame super jak skonczylam 18 lat to pozwala mojemu chlopakowi zostawac na noc a podoba sie jej moj chlopak bardzo i chlopak zostaje na noc to o mamy dostaje takletke zebym sie zabezpieczyla a cciipki chlopakowi nie zalowala.Mowi dopoki jestem mloda to mam korzystac z tej mlodosci.