Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evip

Sala zabaw dla dzieci, kino. Pilczyce, Kozanów, Kuźniki.

Polecane posty

Witam serdecznie - założyłam forum ponieważ chciałabym zasięgnąc opinii na temat miejsca dla dzieci tzw. Sali zabaw. Otórz chciałabym na przełomie października - listopada otworzyć na Pilczycach we Wrocławiu przy ul. Tkackiej (koło LO nr 6) miejsce dla dzieci, gdzie wraz z opiekunem mógłby uciec od swojego codziennego pokoju i wraz z innymi dziećmi bawić się do woli. Dodatkowo byłaby mała sala Kinowa gdzie raz w tygodniu puszczane były by filmy dla dzieci NOWOŚCI. Opiekun dziecka potrzebuje również chwili relaksu dla siebie dlatego był by kącik z kawką i herbatką i ciasteczkami dla malucha zawsze znalazłoby się również małe co nieco. Cena takiej wejściówki byłaby w granicach od 7-9zł za godz lub 18-20 zł na cały dzień. Seans filmowy ok 5-6zł. Proszę o opinię. Pozdrawiam Ewa

Gość ciekawehhhhhjjj
Witam jestem z kozanowa choc aktualnie za granica. Pomysl dobry ale wydaje mi sie ze za godzine 7-9 zl to duzo tym bardziek ze jak rozimiem to rodzice mie zostawiaja dzieci tylko sa tam z nimi ? Wg mnie duzo za drogo. Kino ok, ale nie wejsciowka. Ludzie przyjda raz w tyg na chwile i tule. Pomysl fajny ale poszukalabum innego sposobu zeby zarabiac ma tym bo na wejsciowkacj tak drogich polegniesz. Lepiej mala kafeteria dla mam platna czy jakies takie atrakcje dodatkowe. Pisze po sobie, nie zaplacila nym tyle za wejscie a co dopiero za godzine. Tyle mozna dac opiekunce i moec czad dla siebie

Gość ciekawehhhhhjjj
Przepraszam za literowki pisze z telefonu