Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie nazwisko chłopa

Brzydkie nazwisko faceta! Co proponujecie dla dziecka?

Polecane posty

Nosi on nazwisko Pipa, ja noszę nazwisko podwójne. I tutaj pojawia się problem ja w ciąży z bliźniakami na dodatek to chłopcy i zastanawiamy się nad nazwiskiem dla nich. Zwłaszcza że sama mam nazwisko podwójne. Po matce i ojcu. Burkat-Gawęda i zastanawiam się czy siłą rzeczy dac nazwisko im po ojcu tą Pipę, czy obydwa swoje(o ile wiem to chyba prawo tego zarania)? czy jedno z dwóch nazwisk które ja posiadam?

Nigdy bym dziecka Pipą nie nazwała:o Daj spokój. Tak się tylko mówi, żeby się nie przejmować itd., ale w szkole dzieciaki będą miały przechlapane.

No właśnie i nie wiem co w związku z tym zrobic. Zwłaszcze że urodzę chłopców i one będą pewnie ośmieszane w szkole. Pół biedy gdy kobieta nosi takie nazwisko ale gorzej jest z mężczyznami, dlatego chce im dac które ze swoich nazwisk ale nie wiem czy powinnam dac im oba jeśli to nie możliwe czy jedno z tych które ja noszę.

Uważam, że powinnaś dam im obydwa swoje - bo tak, ty będziesz się nazywała inaczej, twój chłop inaczej, a dzieci jeszcze inaczej. Niech mają obydwa twoje.

Gość przezylam KAtarzis
Oba musisz im dać.

Gość l;ewl';ele
a myślisz ze Twoje jest ładne

Gość Garbaty Garnek
Prowokacja Kto mądry podałby nazwisko na kafe?Na pewno nie prawdziwe,walisz ściemę aż miło.

Levviatan - chociaż RAZ, słownie RAZ, napisz coś do rzeczy i na temat, a nie wyskakujesz jak filip z konopi.

Mój facet nie chce zmienic nazwiska, a podałam tutaj swoje nazwisko które mi się bardzo podoba. Zrobie tak jak trzeba, dam dzieciom swoje.

Gość kmlwi
mozesz dac swoje nazwisko, ale raczej to podwojne... tez znam pare, ktora dala dzieciom nazwisko matki,poniewaz ojca bylo paskudne... ...najpierw dali pierwszemu dziecku to paskudne nazwisko,ale po tym jak dzieci reagowali na nie w przedszkolu - nastepnym dzieciom dali uz przy urodzeniue nazw matki, a temu najstarszemu zmieniono nazwisko,gdy mial 4 lata

Gość to prowo prowo prowooo
Znam parkę,gdzie facet mia na nazwisko Maczuga,a kobieta Bomba. I jak tu nazwać dziecko? ;-)

a to nie jest od rzeczy? skoro im się nazwiska nie podobają to niech sobie zmienią.

Nie czytasz ze zrozumieniem, ale jakoś mnie to nie dziwi. Onan ie napisała, że jej facetowi nazwisko się nie podoba i ma z tym problem. A ty jak zwykle swoje "mądrości", nie doczytasz, a zmyślisz, będac we własnym mniemaniu inteligentem. Żenujące:o

Gość frrruuuuuuuu
mój ojciec zmienił nazwisko przed ślubem,bo mama powiedziałą,że za niego nie wyjdzie :-) kiedyś byłam jej za to wdzięczna,ale teraz to mi wisi-nie było to straszne nazwisko (nazwa owocu),ale do tego trzeba dorosnąć-dzieci są okrutne,jesli możesz daj swoje -obydwa ja musiałam jeszcze przed ślubem się określić,jakie nazwisko bedą nosiły dzieci urodzone w związku,ale to było dawno temu,w usc,przed konkordatem

Gość lo matko swinto ale jaja
ja bym dala 2 Twoje

Gość WujDobraRada
Trzeba bylo dylemat roztzasac przed daniem dupy.

Gość penyyyy
jedno swoje, a po co komplikować im życie dwoma?

Gość la bamba o mamba
Dziwne. Nie masz konta na fejsie? To Ty na 100% nie istniejesz :P

Gość meelania
szkoda ze ta twoja Pipka nie przejela twojego nazwiska a dzieci niegdy w zycou nie nazywaj Pipka, nawet dziewczynki ane tez mialby tak samo przechlaopane juz widze jak chlapcy by krzyczeli za nimi p:pipki dajcie cipki: