Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjuik

zniszczone włosy

Polecane posty

Gość kjuik

mam strasznie zniszczone,suche włosy,ostatnio w ogóle mi nie rosną rozdwojone końcówki i cały czas robi mi się ''szopa'' na głowie ; przez co co dziennie je prostuje i niszczą się jeszcze bardziej ;c są dosyć krótkie ok. za ramiona znacie jakieś szampony,odżywki,domowe sposoby albo jakikolwiek sposób na to? z góry bardzo dziękuję za pomoc

Gość miki neste
polecam ci przetestowane na mnie moje wlosy to byla tragedia z koszmarem apteka - nafta kosmetyczna - moczysz wlosy wmasowujesz w glowe we wlosy dajesz folie podgrzewasz suszarka potem normalnie myjesz szamponem i odzywka . mozna dodac do nafty zoltko i sok z cytryny raz na 2 tyg ale sama nafta tez pomaga , do tego radical szklana butelka odzywka do wmasowywania w glowe wydajna 1-2 razy na tydzien wmasowujesz. Co do szamponow przetestowalam duzo POLECAM i NADAL UZYWAM- garnier olejek z awokado i masla karite zolta butla wlosy suche i zniszczone( zarowno odzywka i szampon) CUDO miekkie wlosy . NAfta i radical grosze kosztuja a wydajne albo w aptece albo w drogerii do tego WAX- SUPER !! MIalam siano teraz mam lsniace sliczne wlosy wszyscy sie dziwia i juz wiele razy slyszalam iz mi zazdroszcza wloskow:P

Gość Ekspert Gelacet
Witaj, częsta stylizacja włosów może mieć negatywny wpływ na kondycję włosów i prowadzić do ich przesuszenia. Stosowanie kosmetyków do włosów, o których wspomniałaś, pomoże wprawdzie poprawić ich wygląd, jednak nie pozwoli trwale ich zregenerować. Dlatego proponuję Ci zastosowanie tak zwanego „nutrikosmetyku, czyli suplementu diety, który zadziała od wewnątrz. Powinien on zawierać jak największą dawkę witamin, które odpowiadają za stan włosów, paznokci i skóry. Ze swojej strony mogę polecić Ci Gelacet, w którym zastosowano unikalną duo formułę. Jest to połączenie dwóch składników: biotyny i żelatyny. Biotyna to witamina z grupy B, która pomaga odżywić zniszczone włosy i nadać im blasku. Żelatyna natomiast jest substancją białkową, która przyczynia się do odbudowy komórek włosów, paznokci i skóry. Zapewne zainteresuje Cię informacja, że Gelacet jest dostępny w kapsułkach lub w saszetkach z proszkiem do rozpuszczania w wodzie. Jest suplementem diety, więc możesz go nabyć w aptekach bez recepty. Pamiętaj, że zalecany czas stosowania to minimum 3 miesiące, jednak pierwsze efekty powinny być widoczne wcześniej, w miarę coraz dłuższego przyjmowania Gelacetu. W przeciwnym razie zalecałabym konsultację Twojego problemu z lekarzem. Mam nadzieję, że pomogłam. Jeśli masz pytania lub wątpliwości, zapraszam do kontaktu. _________________________________ _ Ekspert Gelacet, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące kondycji włosów i paznokci. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.