Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość octavia irasalab

Brzydkie dziewczyny zrozumcie - macie szanse na faceta!

Polecane posty

Gość octavia irasalab

ale tylko jeśli - macie dużo kasy, dobrą pracę, będzie sprzątać, gotować itp. niestety nie macie do zaoferowania urody więc oferujcie coś innego - grubaski, pryszczule, zyeboreyje

nie prawda, przecietne dziewczeta, otyle, niskie, nawet te naprawde brzydkie choc (chyba takich nie ma) maja szanse na milosc, ba.. one szybciej zbuduja staly kochajacy, staly zwiazek niz piekna kobieta ( piekna zawsze bedzie wybrzydzac.. )

pozatym dla prawdziwego faceta ktory chce zalozyc rodzine liczy sie przede wszystkim wnetrze ( przynajmniej tak mi sie wydaje :P )

Gość onatu
no wiecie dzioluszki czasem te malo0 atrakcyjne maja takich kolesi ze zazdroszcze

Gość Echo.
o własnie Leviatan! bo usunęli tamten temat i nie wiem czy odpowiedziałeś czy nie: skąd jesteś dokładnie?

Gość octavia irasalab
mało atrakcyjne a raszple to jest różnica . mam taką koleżanke której nikt by nawet nie wyruchał taka brzydka!!a i charakter ma słaby natomiast ja nie jestem szczególnie piękna, ale ciągle mam amantów w dodatku oni liczą bardziej na związek niż na seks

Gość debakli
BO PIĘKNE NIE SĄ AŻ TAK ZDESPEROWANE, a po drugie wśród nich kręci się więcej frajerow