Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra się wprowadzi do mnie

Współczuje swojej siostrze! Męża, dzieci i wnuków!!!

Polecane posty

Jej mąż to nie wyżyty samiec, chłop 53 lata a ma wymagania od żony jeśli chodzi o seks. Współczuje jej, jeszcze kobieta ma 5 synów i 2 córki. Najstarszy syn żonaty z pięciorkiem dzieci(trzy chłopcy, dwie dziewczynki). Najmłodsza córka ma trójke dzieci(pierwszego nieślubnego chłopca i dwie dziewczynki już z innym facetem ze związku małżeńskiego). Namawiam swoją siostrę by wprowadziła się do mnie i uwolniła od dorosłych dzieci, synowej, wnuków i męża koło których robi. Niech przyjdzie do mnie, przynajmniej ja będę miała ugotowane, wyprasowane, wysprzątane i będę jej za to wdzięczna.

Gość zazdroscisz siostrze seksu?
?:P

Gość e tam provokejszyn
ile jeszcze tego napiszesz ?:O nudne to jak flaki z olejem

Nie ma czego zazrościc. Ja jestem jej starszą siostrą mam równe 52 lat, ona 47. Ona w wieku 17 lat wyszła za mąż i co rok to prorok, rodziła temu zboczeńcowi dziecku po dziecku i przez całe swoje małżeństwo cierpiała. Ja mam wolne, duże mieszkanie, ona będzie przy mnie i będzie miała spokój od tego dziada.

Ona sama nie wie że powinna odejsc od męża, a seks z nim traktuje jak przykry obowiązek bo mówi że ostatnio dosc często to robią.

Gość e tam provokejszyn
ale ile jeszcze zalozysz tych tematow ? juz przed 2 tygodniami pisalas o tym samym ja pierdole ty to do psychiatryka nie odpowiadajcie to provo :D:O

Gość a co to jest:
pięciorkiem? :classic_cool: