Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal6287829

Pomozcie!!!!!!!!

Polecane posty

Gość michal6287829

witajcie 2,5 miesiaca temu zerwala ze mna dziewczyna, powod taki mniej wiecej ze wytknela mi moje wady, ze chce sie wyszalec itd bylem z nia 4 miesiace, po miesiacu mowila ze chce byc ze mna do konca zycia, zebym jej nigdy nie zostawil, ze bardzo mnie kocha itd. uszanowalem jej decyzje nie odzywalem sie do niej zupelnie, zaczela mi puszczac sygnaly, z czasem na gg zaczela pisac, w sumie co jestem dostepny... na poczatku pisala co slychac? pozniej jak tam sprawy sercowe, ze walentynka i muzyka jej o mnie przypomina, czy o niej mysle. Nie wiem co o tym myslec ja staram sie byc oziebly, ale nie do tego stopnia, zeby jej bardzo nie zniechecic? co o tym myslicie?

Gość lukresjusz
gówno myślimy

Gość michal6287829
dzieki...

Gość michal6287829
kurde dziwna sprawa z jednej strony bym do niej wrocil a z drugiej nie.... sam nie wiem co mam robic?

Gość dziewczynaxxxxxx
skoro do Ciebie tak pisze, to znaczy ze zaluje swojej decyzji, jednak nie powinienes sobie robic zbytnich nadziei. Moze po prostu wprost sie jej zapytaj czego oczekuje po kontakcie z Toba. Z doswiadczenia wiem, ze niewarto sie wiazac z osoba przez ktora sie juz zostalo skrzywdzonym, bo to zawsze bedzie powracac we wspomnieniach czy tez klotniach..

Gość lady_margarett
jak mi sie kiedyś nudziło też zaczęłam w ten sposób robic w huja mojego byłego

Gość michal6287829
w sumie kiedys juz mialem taka sytuacje z byla, zerwala ze mna i po 4 miesiacach chciala wrocic, mowila ze popelnila najwiekszy blad w jej zyciu, ale wtedy nie wrocilem do niej, a teraz sie zastanawiam czego ta ostatnia moja byla ode mnie chce... moze boi sie przyznac ze chce wrocic bo boi sie odrzucenia... pogadalbym z nia ale mieszkamy 60 km od siebie