Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemoooooooooo

Gardze kobietami które "rodziły" przez cc

Polecane posty

Gość blablabla ....
ale jesteście dziwni, dyskutujecie czy dziecko urodziło się przez cesarkę czy zostało wyjęte, tylko po co? w ten czy inny sposób ale przyszło na świat i koniec. a do autora (nie przypadkowo z małej litery) - tylko w Polsce poród odbywa się bez znieczulenia, w całym cywilizowanym świecie kobiety dostają znieczulenie w trakcie porodu czy rodzą naturalnie czy nie. Nimi też gardzisz? tylko w Polsce poród to rzeźnia

Gość Pytajaca ot tak
To według was tępaki jebane jak miałam urodzic sn natury dziecko ułozone poprzecznie? Zal mi was niedouczone nieroby!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mirkowniczka
dziwne, bo już za czasów mojej prababci było określenie "urodzić przez cc" :) Już sobie wyobrażam, jak babka mówi "moją ciążę rozwiązano przez cesarskie cięcie" :P:P Zabawne. Ludzie, dajcie żyć i skończcie już z tą krytyką kobiet, które CHCĄ mieć cesarkę!!! Co Wam do tego?? Niech sobie i przez odbyt rodzą- byle by były dobrymi matkami- przecież to jest najważniejsze, prawda?

Ja w ogóle nie rozumiem tego oburzenia :D wygląda to tak jakby kobiety rodzące przez to wasze cc czuły się w głębi serca gorsze i próbowały na siłę udowodnić że cc i sn to to samo :D Żeby było jasne, mnie to w ogóle nie interesuje jak kto rodził i do nikogo nic nie mam :) tylko ta nazwa mnie śmieszy

Gość edtt
debile

Gość izia87
idioto tepy ja miałam cc bo przy drugim parciu dziecko straciło tetno i by umarł gdyby nie cc i dalej mna gardzisz.