Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burza i ja

Dlaczego wspolczesni ludzie puszczaja sie na prawo i lewo?

Polecane posty

Gość burza i ja

Tyczy sie to zarowno kobiet jak i mezczyzn. Dziwne to- zaliczacie ile sie da, lapiecie przy tym jakies syfy weneryczne, a pozniej szukacie kogos na cale zycie (najlepiej zeby potencjalny kandydat/kandydatka mial/miala jak najmniej ekscesow seksualnych na swoim koncie). A co Wy macie do zaoferowania porzadnemu facetowi/porzadnej kobiecie? Wszystko w zyciu juz przeciez wyprobowaliscie z kims innym...

Gość qwerty2312
ja jestem porządna. Nigdy z z facetem tego nie robiłam

Gość debakli
jesteś pojebana, masz przykre wspomnienia z dzieciństwa. ale uświadomie cie- ONI MAJĄ Z TEGO PRZYJEMNOŚĆ I CHCĄ UPRAWIAĆ SEKS. a ty jak debil twierdzisz że to jest puszczanie. bo sama jesteś pasztetem którego nikt kijem nie dotknie

Gość burza i ja
a jak nazwac seks z osoba, ktorej sie praktycznie nie zna?

A czemu w ogole Cie interesuje zycie seksualne innych ludzi? Martw sie o siebie, a nie o nich.

Gość burza i ja
Nie dziwie sie, ze nawet nie potraficie zbudowac zdrowych emocjonalnie zwiazkow. A jezeli chodzi o mnie, to nie narzekam na brak seksu. Od 5 lat jestem w szczesliwym zwiazku malzenskim:) Jestesmy swoimi pierwszymi i jedynymi partnerami:)

Gość burza i ja
Po prostu dziwi mnie wspolczesny swiat. Nie rozumiem tej mentalnosci, tego sposobu zycia, hedonistycznej "milosci" a wlasciwie zwiazkow opartych wlasciwie tylko na seksie.

Gość debakli
to chuj obchodzi cie życie innych, ale racja twoim życiem jest robienie prowokacji na kafe waląc konia/ grzebiac palcem w cipie. NIE OSZUKUJ SIEBIE PRZEGRANCU

Gość sesiii
W tym temacie od wieków się NIC nie zmieniło. Od starożytności było mnóstwo zdrad, przedmałżeńskiego seksu i to się nigdy nie zmieni;p. Poczytaj sobie a nie pomstuj na czasy.

mała_ironia: smacznego :) burza i ja: okej, dziwi Cie to, masz prawo zapytac, ale nie oceniaj. Tak naprawde takie czynniki determinuje baaardzow iele rzeczy, na baardzo wielu plaszczyznach. To jest tak: z jednej strony jestesmy zwierzetami, organizmami, ktorych glownym celem jest sie rozmnarzac, jak najwiecej, miec jak najlepszego genetycznie partnera, ktory zapewnie najlepsze warunki potmostwu. Z drugiej strony jestesmy bardzo swiadomymi istotami, ktore stworzyly humianitaryzm, sa zdolne do zakochania, zauroczenia, a nawet milosci opartej na wyborze drugiego czlowieka, z ktorym chcemy dzielic sie wlasnym losem. Te dwie warstwy sie scieraja. Jedni maja wiecej tego drugiego, inni mniej. To ile tego jest, zalezy od wychowania, srodowiska w ktorym zyjemy, chemii w mozgu, a nawet temperatury regionu, ktory zamieszkujemy :) Stad tez nie ma co oceniac, dziwic sie. Po prostu tak jest i tyle :)

Gość vcfgbvgbhnbj
a co was to obchodzi czy napisze ''puszczanie się'' czy ''seks bez zobowiązań''? ma prawo pisać jak chce, takie niby ''wyzwolone'' i mają opinie innych w doopie a wielce oburzają się jak ktoś napisze ''puszczać się'' haha

Gość yello yelooo
Jeśli ktoś rucha ile wlezie a szuka ''czystego'' partnera to jest żałosnym hipokrytą i to w komicznym wydaniu