Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwennngwen

zna ktos hiszpanski? prooosba - gwendolyne

Polecane posty

Gość gwennngwen

pomoze ktos przetlumaczyc? tlumacz na googolle nie daje rady :( Tan dentro de mi an llevo el calor que me hace sentir an llevo tu amor tan dentro de mi que an puedo vivir muriendo de amor muriendo de ti. Como buscan las olas la orilla del mar como busca el marino su puerto y su hogar yo he buscado en mi alma querindote hallar y tan solo encontr mi soledad. Y a pesar que ests lejos tan lejos de mi a pesar de otros besos quizs Gwendoline an recuerdes el tiempo de aquel nuestro amor an te acuerdes de mi. Y an recuerdo aquel ayer cuando estabas junto a mi tu me hablabas del amor y an poda sonreir y an recuerdo aquel ayer y ahora te alejas de mi. Le he pedido al silencio que me hable de ti he indagado en la noche querindote oir y al murmullo del viento le he oido decir tu nombre.. Gwendoline.

Gość NIE DZIEKOWAC
ODEJDZ ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ ODEJDZ I NIE WRACAJ REFREN: NIGDY/NIGDY/NIGDY ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ I NIE WRACAJ REFREN: NIGDY/NIGDY/NIGDY ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ I NIE WRACAJODEJ ODEJDZ I NIE WRACAJ ODEJDZ ODEJDZ I NIE WRACAJ

Gość gwennngwen
dzieki! :) inne pomysly?

Gość NIE DZIEKOWAC
CHEJ DZIECI JESLI CHCECIE ZOBACZYC TAMTEN SWIAT PRZED EKRAN DZIS ZAPRASZAM WAS I MONITOREK WLACZCIE GAZ ODKRECCIE I USIADZCIE JAK PIERDOLNIE JUZ NIE BEDZIE WAS