Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temina9/10

Chciałabym nosic TURBAN ale troche się wstydzę.

Polecane posty

Gość Temina9/10

Strasznie podobają mi się turbany na głowie, ale nie takie gotowe tylko zakręcone z długiego letniego szala. Coś takiego jak miała Korba w filmie Lejdis http://lejdis.kipme.pl/ Mam w domu kilka takich szali i dzisiaj próbowałam sobie robic turban. Fajnie wyglądałam, pasowało mi. Mam drobną twarz, ciemną karnacje, do tego duże wiszące kolczyki. Super to wygląda, tylko że wstydzę się tak wyjsc na miasto. Jeszcze nie widziałam nikogo kto by tak chodził i mam wrażenie, że jak wyjdę to ludzie będą się na mnie gapic, albo śmiac. Czy któraś z was chodzi w turbanie?

Gość Temina9/10
up

Gość rote malve
ja pewnie patrzyła bym się na ciebie ale z podziwem o ile faktycznie pasuje ci turban. Bardzo lubię oryginalnie ubranych ludzi, ja niestety nie mam odwagi :(

Gość Temina9/10
Podszyw zgloszony do usuniecia. Ja też lubie oryginalnie ubranych ludzi, ale sama nie mam odwagi Podobają mi się zwiewne spódnice do ziemi, do tego klapki, jasny turban i duże kolczyki. Strasznie bym chciala się tak ubrac

Gość no wiecie...
To się ubierz i nie marudź.

Gość Wycieczkomanka
Pojedź do Turcji, a tam turban na głowie to normalny widok ;) PS: też mi się podoba turban jak w tym filmie lejdis :P

Gość rote malve
musisz być gotowa, że ludzie będą się na ciebie gapić, może być też tak, że jakiś burak albo jakaś tępa blachara, rzuci jakimś głupim komentarzem, ale takimi chwastami nie ma się co przejmować :)

Gość jak chcesz to noś
dla mnie to możesz nawet sobie nasrać na głowe i z tym chodzić, nic mnie to nie obchodzi i uwierz mi, że większości ludzi też :O sorry ale nie jesteś pępkiem świata i niekoniecznie wszyscy będą się na ciebie gapić

Gość LajzaMinelli
wieczorem, włóż odpowiednią sukienkę i turban, przejdź się po mieście, obadasz reakcję. Jeżeli ktoś lubi ( i nosi kapelusze) to czemu nie turban?

Gość przejżyj sobie bloga
tej dziewczyny, ona właśnie tak się ubiera http://bastetlady.blogspot.com/ ja też lubię długie kiecki i duże kolczyki, bransoletki, ale turban jakoś mi nie pasuje

Gość LillyLoves
ja nie chodzę ale moja sąsiadka ma taki wielki ręcznik na głowie. czasem nie mieści sie z nim do pociagu jak jedzie do pracy. myślę że jej to jakoś sprawia przyjemnośc (ten turban) bo zawsze się strasznie śmieje....

Gość Temina9/10
fajny ma styl ta dziewczyna która prowadzi blog, ostatnie małe zdjęcie super własnie w turbanie

Kurczę tez mi się to zajebiście podoba, po domu wiecznie chodze w jakims turbanie skręconym z chust:D No i też się wstydzę na miasto iść:(

Ja nosilam chuste zawinieta na glowie - moze nie klasyczny turban, ale podobnie. Faknie to wygladalo, dobrze sie czulam, ale po jakim czasie mi sie znudzilo. Moze kiedys wroce. :)

Gość londynkiewiczowna
To wlasnie w Polsce tak jest, ze kazdy sie kazdym przejmuje. Kiedys tez sie przejmowalam. Wyjechalam do Londynu, i zauwazylam, ze tutaj panuje totalna samowolka w ubieraniu, nikt sie niczym nie przejmuje. Ja laze w afrykanskich kieckach, bo lubie, turbany afrykanki zakladaja jak maja niezrobione wlosy :D Caly sens jest w tym, ze masz miec odwage nosic to co lubisz, a nie pytac sie ludzi, czy mozesz cos ubrac, albo : jak wygladam. Wazne jak sie czujesz i jak widzisz siebie. Oj, widze po sobie, jak jade do Polski, jakie bezpieczne ciuchy zabieram ze soba, a tutaj byle peleryna na plecy , klapki i ide po mleko, hehehehe

Gość londynkiewiczowna
walnij sobie takie :) http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_mOqv1fvHYLs/Sn5DF3CL-_I/AAAAAAAAGhM/Ry90HU_uWrE/s800/Nigerian%252BHats.jpg&imgrefurl=http://redapamy.blogspot.com/2011/05/sprigged-fabric-photo_10.html&usg=__z0mGw3qEFdSaa5Z4mzKalTQP-C0=&h=720&w=720&sz=171&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=V2Tlh9mCcZcb9M:&tbnh=166&tbnw=173&ei=bhvtTdKALo2q8QORuoSNAQ&prev=/search%3Fq%3Dnigerian%2Bhats%26hl%3Den%26biw%3D1366%26bih%3D667%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=142&vpy=86&dur=48&hovh=225&hovw=225&tx=114&ty=98&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:0,s:0&biw=1366&bih=667

Gość Ania :)
Ja nosze turban i mieszkam w małej miejscowości. Na początku przeszkadzało mi jak ktoś się przyglądał....a teraz mam to głęboko w nosie. Nawet dziś miałam na głowie jak byłam na zakupach. Pewnie , że czasem czuje, że ktoś patrzy, ale czy to naprawde takie ważne. Jak to mawia mój znajomy - "niech ludzie widzą jak się szlachta bawi :D Powodzenia