Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odarta z atutu

Fryzjerki to Pierd... Idiotki!!

Polecane posty

Gość matacz ,,,..,,,,
degazówki - (nozyczki z grzebykiem) :) słuza do konkretnego celu , a nie do obcinania . i juz nie marudzcie ! w polsce mamy bardzo dobrą kadre fryzjerskją

Gość Nati ;)
zgadzam się w 100% z Tobą !! U mnie w małym miasteczku jest od groma salonów, ale ja muszę jeździć niestety 60 km do innego miasta bo właśnie tam ciotka poleciła mi dobrego fryzjera. Gdzie nie poszłam u mnie w miescie to kuź_a albo mi scieła za duzo albo za malo, a z farbowaniem to juz nie wspomne.. Tłumacze de_ilce, że szybko mi sie rozjasniaja to trzyma mi z 40 min az białe miałam..;/ u innej z kolei miałam zoltko na glowie ;/ a u jeszcze innej to tak mi rozjasniła, ze jak umyła mi włosy i zaczela modelowac zobaczyłam ze na jej grzebieniu jest mnostwo moich wlosow spaliła mi je po prostu.. zanim doporwadzilam je do porzadku to troche mineło/;/

Gość A jaka moze miec edukacje
fryzjerka, one nawet poprawnie nie pisza !Nie znaja jezykow, to ostatnie tumany. Do seksu moze sie nadaja, ale nie do zycia.

Gość mita malutka
matacz no widzisz te nozyczki sa do degazowania, a mi kiedys fryzjerka obciela nimi wlosy - nie uzyla zadnych innych. Juz nie wspomne, ze wlosy mialam jak helm. Jak moja kolezanka mnie zobaczyla to mnie nie poznala. A jak w koncu mnie poznala to nie mogla przestac sie smiac :) Mam okragla buzie, wiec w takim helmie wygladalam jak giermek jakis. Tragedia :)

Gość oddał mi buc jeden
hahah jak w zawodówce sie nie uczyły to napewno nic nei potrafia:D Ja kiedys chciałam by mi skrociła włosy bo miałam trwała na długich włosach co było moja życiową pomyłka a ta zrobiła mi chełm na głwie jeszcz epodkreciła te włosy do środka miałam wrazenie ze siedza na tym fotelu postarzałam sie o 40lat!!! nie zapłaciłam jej tyle ile chciała a jak przyszłam do domu to szybko umyłam włosy i wyprostowałam. Teraz na szczescie włosy mam juz długie i jestem bardzo zadowolona;)

Gość niezla dooooooooooooooopa
proszę nie obrażać IQ mojego psa :-D

Gość niezla dooooooooooooooopa
najlepsze są praktykantki :-D tylko włosy z podłogi zamiatają i głowy myją :-D :-D

Gość oddał mi buc jeden
tak wiadomo fajne:D jak schylaja sie zamiatajac włosy

Gość matacz ,,,..,,,,
Dobry fryzjer ma zawsze duzo klientów , stad mało gdzie do takowego dostaniesz sie bez uprzedniego zapisania sie i choc to nie regóła , to jednak pewien fakt ! miej wiec do drogi kliencie na uwadze

Gość przerobilam wiele salonow
w swoim krotkim zyciu:P Nigdy, powtarzam nigdy nie bylam zadowolona z ciecia. Zawsze za duzo, zawsze nie tak jak trzeba. I nie pisze tu o salonach gdzie sie placi 20-30zl, a tez o tych gdzie sie wydaje kilka stow. Ostatnio bylam 2 lata temu, mialam dlugie wlosy, chcialam je pocieniowac technika potocznie zwana "szarpania". To mi wziela o opitolila wlosy do polowy szyi i koncowki lekko wycieniowala:O Dowiedzialam sie potem, ze moja dawana kolezanka z podstawowki scina amatorsko wlosy w domu, nie ma wyksztalcenia fryzjerskiego, nie uczyla sie na fryzjerke. Zaryzykowalam i myslalam ze padne jak zobaczylam siebie potem. To bylo to czego szukalam a nawet lepiej. Wosy tak mi obciela, ze sa dlugie, ukladaja sie wraz z grzywka idealnie bez zadnych pianek, lakierow. A ogolnie mam ciezkie wlosy do ulozonie. Teraz bede zawsze do niej jezdzic. Wszystko jak widac zalezy od talentu.

Gość matacz ,,,..,,,,
a umiejetnosci fryzjera zweryfikujesz po tym jak z tobą bedzie rozmawiał zanim nozyczkami dotknie twoich włosów , a i by dobrze obciać Cię kliencie zważ jakimi nozyczkami cie strzyze , bo to bardzo wazne i swiadczy o umiejetnosciach fryzjera - sek w tym , ze klient sie nie zna na nozyczkach :)

Gość lollercoaster
Z mojego doświadczenia wynika, że cena ma się NIJAK do jakości. Tani fryzjer w miarę często jednak słucha, co się do niego mówi. W salonach "światowych marek" pracują zaś "artyści", którzy sądzą, że ich wizja jest jedyną właściwą i wiedzą lepiej. Niestety w 90% JA wiem lepiej, bo to JA się z moimi kudłami użeram codziennie przez lat ponad 30. Ostatnie strzyżenie było właśnie u poleconego "artysty". Kuffa mać, tyle powiem na to, co mam na głowie, a tanio nie było :( Co mi z tego, że salon po wizycie dzwoni, upewnia się, czy klient zadowolony, proponuje poprawkę za darmo, jak już nie ma z czego ciąć? Arrgh.

Gość matacz ,,,..,,,,
taki artysa zatem nie ma klientów - bo i inaczej byc nie moze , sama musisz to przyznać , wiec skoro ich nie ma , jaki z niego artysta ?

Gość zc zczcxz
a ja mam obciete wlosy za niecale 30 zl. Jak mowie tak jest i jestem zadowolona. Polecam salon nowo otwarty w Bydgoszczy na Grunwaldziej 1.

Gość lollercoaster
"taki artysa zatem nie ma klientów - bo i inaczej byc nie moze , sama musisz to przyznać , wiec skoro ich nie ma , jaki z niego artysta ? " Taaa, na dwa tyg. naprzód trzeba się zapisywać. :O Dla mnie to też niewytłumaczalne.

Gość matacz ,,,..,,,,
to ze tobie twoje wlosy obcieto dobrze i jestes zadowolona nie swiadczy o niczym jak tyklko o tym ze . ty jestes zadowolona . Bo juz inna klientka z innymi wlosami , inna długoscią , gruboscią moze wyjsc wielce niezadowolona !

Gość matacz ,,,..,,,,
no widzisz ! skoro zapisay są na dwa tygodnie , znaczy , ze tylko ty zadowolona wyszłaś , a to wcale nie znaczy , ze fryzjer do bani , gdyby takim był , nie mial by klientów - to chyba logiczne !

Gość zc zczcxz
z tego co wiem ma bardzo dobre powodzenie, to jest znajoma mojej mamy. Ona SŁUCHA sie ludzi w przeciwieństwie do innych fryzjerek. A uwierz nie raz mialam spartolone wlosy! Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Gość To wstyd byc tylko
fryzjerka, to niedouczone matoly. Jakby byly pojetne robilyby inny zawod.

Gość matacz ,,,..,,,,
wiesz ...czasem to jest też tak ... wyjdze w ulubionej bluzce ktora uwielbiam , ale znacznej wiekszosci ludzi którzy mnie w niej zobaczą sie ona nie podoba ! wrecz sie smieją po cichu - wiec i .... ja mam zły gust i byc moze w wkesti obciecia jest tak samo ..czy ci ludzie (znaczna wiekszosc ) gustu nie ma ?:) tak to czasem tez jest , wiekszosc zawsze ma racje .

Gość matacz ,,,..,,,,
To wstyd byc tylko fryzjerka, to niedouczone matoly. Jakby byly pojetne robilyby inny zawod. co ty pwiesz > kim jestes ? kogo znasz ? kogo poznałeś ? ile zarabiasz ? wiec ? nie wkladaj wszystkich fryzjerek do jednego worka - wiele z nich jest znacznie od ciebie madrzejsza , bystrzejsza itd.

Gość baby dla których dziecko
ja też cierpiałam różne dziwne rzeczy ale trafiłam na dobrego i jestem mu wierna. I nie jest drogi (30-35zł za sciecie z myciem) ale najlepsze mnie spotkalo jakieś 2 lata temu, bylam w salonie, gdzie oprócz usług fryzjerskich robią hennę. Jestem baaardzo jasną blondynką, rzęsy mam prawie niewidoczne, a upały były i tusz sie rozciapywał, zreszta wyjeżdżałam na wakacje i nie miałabym sie jak malować codziennie. wiec mi babsko zrobilo hennę na rzęsy i chcialam też na brwi ale tak ciut ciut, żeby były jasnobrązowe, a nie białe. wyszłam z brwiami czarnymi jak smola, w dodatku wyregulowala mi je w takie ostre łuki, wyglądalam jak transwestyka albo nie wiem co, prezenterka z al-dżaziry. bałam sie swojego odbicia w lustrze.

Gość musicie same byc idiotkami
zeby nie odezwac sie słowem jak wam spierdolą fryzure. grzecznie płacicie a potem na cafe zakąłdacie topiki! czemu do cholery nie powiedziałas tej fryzjerce ze co myslisz o tej fryzurze? taka madra jestes teraz tu na cafe a tam nie miałas odwagi! żałosne jestescie! ja nigdy w zyciu nie zapąłciłam za usługe która została schrzaniona. chodzilam do wielu frzyjerek w swoim zyciu i nigdy nie byłam niezadowolona. teraz od lat mam 1 do której chodze bo robi dokładnie tak jak chce ale dlatego ze JA JEJ MÓWIE JAK MA BYC A JAK NIE. nie rozumiem w ogole jak mozna pozwolic by ktos zrobił ci z włosami cos czego nie chcesz. mowi sie ze ma byc 2 cm bo jak wiecej to nie zapąłcisz za usluge to wierz mi ze bedzie od linijki odmierzac. nie macie jezyka w gębie a tu udajecie wielkie mądralińskie.

Gość matacz ,,,..,,,,
tym sposobem mozna tez pisac o mechanikach , krawcowych , szewcach idt. po co zatem to pisanie , wszedzie jest i tak i tak , czyli zle i dobrze .

Gość matacz ,,,..,,,,
Całkiem dobzre to powyzej jest napisane :)

Gość No to mowimy o niskiej
klasie spolecznej, wstyd to rodzinie przedstawic.

Gość No to mowimy o niskiej
Do wylomotania dobre, ale potem lepiej sie do tego nie przyznawac.

Gość matacz ,,,..,,,,
no cóż nie dla psa kiełbasa

Gość kokoszanelllll
o boże mój temat! noż kuwa mam 22 lata u fryzjera bylam może 4 razy w życiu tez mam grube gęste włosy do tego kręcone kurwa pokazałam jej foto jekiejs dziewczyny z gazety miała mi obciąć włosy do ramion i pocieniować a wyszłam i miałam hełm na glowie wyglądalam jak pierdolony pień jak w latach 80 do huja innym razem chciałam rozjaśnic włosy a ona że nie da rady(jestem szatynka)te pasemka jeszcze wyszły jako tako mówie że skoro jestem to żeby mojej fryzurze nadała kształt ale nie ścinała na długości a ta pizda obciachała mnie prawie na boba(miałam włosy prawie po sam tyłek)wyzywałam ją i ryczałam kilki dni.Ostatnim razem byłam ponad rok temu żeby mnie uczesała na wesele.Spędziłam w salonie z 4-5 godzin zanim doszłam do chaty wszystkie wsówki mi powypadały.Dodam że byłam w 3 różnych salonach renomowanych i polecanych.Nigdy więcej mam uraz teraz sama łapie pasma i wole sama sie obciachac niż wyglądac jak maryska zoruk

Gość mjoijoi
problem polega na tym, ze bycie fryzjerka to atrakcyjniejszy zawod dla takiej pani po zawodowce niz praca na kasie w markecie, wiec wszystkie woly, ktore nie znaja nawet tabliczki mnozenia ida sie szkolic na fryzjerke. Jesli taka ciuma jest po zawodowie, to czego sie spodziewacie?