Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stazystka_987879

JAK WYPISAC SPRAWOZDANIE Z PRZEBIEGU STAZU??

Polecane posty

Gość stazystka_987879

Zwracam sie do was z uprzejma prosba w tej kwestii. To moj pierwszy staz i nigdy nie wypelnialam takich dokumentow a nie chcialabym narobic bykow;/ W pracy mi tego pisac nie beda wiec nie wiem do kogo sie zwrocic. Druk ma taka forme : pani.... urodzona.... zamieszkala... odbyła.... nazwa miejsca pracy... Na stanowisku... w okresie od ... do... w trakcie odbywania stazu realizowalam zadania... uzyskalam kwalifikacje i umiejetnosci praktyczne z zakresu... I tu moje pytanko: czy w urodzona - pisze tylko date urodzenia bez miasta ? a zamieszkala?? - to ulica i miasto??/ Przepraszam, ze zadaje takie glupie pytania ale wypelniam to po raz pierwszy i nie chcialabym jakiegos byka zrobic i leciec niepotrzebnie do up po nowy druk. A w necie nie znalazlam gotowych wypelnionych drukow. Dziekuje z gory za pomoc.

Gość mały odkrywca
Zrób sobie ksero tego druku i możesz sadzić byki ile wlezie. Chyba że ten druk ma już jakieś pieczątki-wtedy nie kseruj tam gdzie urodzona wpisz tylko date urodzenia tam gdzie zamieszkała dokładny adres jeśli chodzi o zadania to nie pomogę bo nie wiem co robiłaś;)

Gość brunetka_8897654
dziekuje za odpowiedz:) ja akurat z tymi obowiazkami to musze spytac sie opiekuna stazu, bo robilam wiele rzeczy ktorych nie bylo w wykazie. Bo mialam byc asystentka redaktora / dziennikarka. Czyli odbierac telefony, redagowac proste teksty, robic wywiady a oprocz tego montowalam a tego nie bylo w zadaniach.