Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niska 152 cm

Facet o jakim wzroście nabardziej nadaje się do niskiej kobiety?

Polecane posty

Gość oddał mi buc jeden
No nie byłabym tego taka pewna hehe faceci powyżej 180 to juz dla mnei za wysocy sa:p Ale w stosunku do mojego faceta to siegam mu do nosa i jakos fajnie jest a jeszcze jak załoze szpilki to juz wogole.

Gość ytytytytytyt
jak kuźwa facet może byc za wysoki, gdzie wy żyjecie? a koleś z dużo niższą babką wyglądaja słodko,każdy tak twierdzi

Gość czerwone_korale
no ja nie wiem czy słodko...kobieta z mężczyzna musza sie wzrostem dopasowac...

Gość Niska 152 cm
Też meślę, że do mnie chyba najbardziej pasuje odpowiedź B ;) No tak, jak bym miała 160 cm to więcej facetów by do mnie pasowało, bo myślę, że 180 cm to nie pasuje do mnie i chyba nie wygląda to słodko ale śmiesznie ...

Gość stwierdzmm zee
zgadzam sie z wami . Facet ktory ma 190 i kobieta 152 to nie jest dobre połączenie

Gość ytytytytytyt
czemu w mojej okolicy nie ma babeczek o takich poglądach?:(

Gość czerwone_korale
pewnie że śmiesznie no wiadomo że miłość jest ślepa i jak już się zakochasz to wtedy nie bedziesz patrzec czy on ma 160 czy 180...no ale jak jestes niska to takii do 170 idealny:)

Gość ewqewqewq
uwazam ze najlepiej jesli na przyklad kobieta ma 170 cm to najlepiej gdy jej partner ma od 170 - 180 cm A jesli kobieta ma 178 cm . To jej partner powinien miec okolo 178cm - 200 cm .. Takie jest moje zdanie . A gdy kobieta ma 150 cm . To jej partner powienien miec od 150 cm do 179 cm .

Gość czerwone_korale
a co nie masz dziewczyny?? dobrze poszukaj:)

Gość Niska 152 cm
ytytytytytyt aa Ty ile masz wzrostu?

Gość 26462
Na pewno nie pasuje taki powyżej 180 cm!

Gość ytytytytytyt
korale - ja tam nie chcę dziewczyny, te ode mnie to tylko wysokich chcą, a niskich biorą jedynie z braku laku. a za takie coś podziękuję

Gość ewqewqewq
oczywiscie sa to centymetry przyblizone . Ale ogolnie to kobieta nie powinna byc nizsza wiecej niz o głowe od partnera. Jesli ona siega mu na przyklad nizej niz do ramienia to jest wtedy zły dobór jesli chodzi o wzrost .

Gość Niska 152 cm
ytytytytytyt aa Ty ile masz wzrostu?

Gość ytytytytytyt
niska - 175

Gość czerwone_korale
no bo tak się przyjęło ze facet ma być wysoki ale nikt nie patrzy na to że zbyt wysoki to też nie dobrze...

Gość oddał mi buc jeden
Wiecie co ja to wspolczuje facetom ktozy maja 150 160 naprawde bardzo czesto takich spotykam bo jak kobieta ma te 150 to juz dla facete nie ma znaczenia jej wzrost;)

Gość oddał mi buc jeden
Oj tam nie mówcie ze wzrost nei ma znaczenia sama jestem niska i czesto doswiadczałam tego na sobei ze facet wysoki sie mną absoutnie nie interesował, znam wiele dziewczyn ktore maja ok 150 i naprawde jak dla mnie to nei ma sie czego wstydzic. Jedna moja koleznaka ma 143 no to ma juz troche trudniej:P

Gość ytytytytytyt
"zbyt wysoki"- lejesz mi miód na serce:P ale w realu ani w tesco się z taką opinią jeszcze nie spotkałem

Gość ytytytytytyt
oddał - ja uważam, że jak kobieta jest fajna , to jest fajna nieważne ile ma wzrostu. dla mnie może byc i 143. i większośc facetów też tak sądzi

Gość ewqewqewq
no bo tak się przyjęło ze facet ma być wysoki ale nikt nie patrzy na to że zbyt wysoki to też nie dobrze... tu nie o to chodzi .. Jesli ludzie beda sie dobierac tak ze na przyklad laska ktora ma 160 cm bedzie sie spotykac z facetem ktory ma 190 cm , to ta laska bedzie odbierac innym wysokim kobietom partnera !!! Bo przeciez kobieta ktora ma 185 cm nie umowi sie raczej z facetem ktory ma 160 cm .. Tylko z takim ktory bedzie miał 190 cm na przyklad . Ale takich facetow ktorzy maja 190 cm bedzie mniej jesli nizsze laski beda sie z nimi umawiac i tym samym lasce ktora ma 185 cm wzrotu bedzie trundo znalesc sobie wysokiego faceta .

Gość ytytytytytyt
bo dziewczyna nieważne czy ma 185 czy 160 jest ok. a niski facet to porażka

Gość czerwone_korale
ewq słuszna uwaga to też ważne...wysocy faceci do wysokich kobiet;)

Gość ewqewqewq
jesli kobiety ktore mają 165 cm na przyklad beda umawiac sie z facetami co maja 190 cm . To dla kobiet ktore sa wysokie zabraknie wysokich facetow i takie kobiety moga miec probkem ze znalezieniem sobie faceta .. A wszystko przez niskie laski .. I dlatego uwazam ze laska ktora ma 165 cm nie pwoinna sie umawiac z facetem co ma 195 cm ..

Gość ewqewqewq
moze niska laska z wysokim facetem wyglada słodko . Ale tez jest to niszczycielskie dla społeczenstwa !!!

Gość ytytytytytyt
jak jest do przodu to sobie może brac faceta jakiego chce, po co jej kunus? wiadomo,że kobiety tak naprawdę kochaja tylko wysokich, z niskimi są jak ich żaden wysoki nie chciał. a że wysocy często chcą małe kobitki, to czemu one maja rezygnowac?

Gość Niska 152 cm
ewqewqewq dzięki za odpv:) Masz pewnie ponad 175 cm wzrostu? :) ytytyytyty 175 cm to nie jest mało, przecitny wzrost faceta :)

Gość ewqewqewq
niektorzy twierdza ze milosc , ale dla spoleczenstwa takie zwiazki gdzie jest duza roznica wzrostu nie sa dobre .. Bo takieniskie laski co sie umawiaja z 190cm facetami niszcza spoleczenstwo

Gość ytytytytytyt
niska - przeciętny jak masz pięcdziesiątkę na karku. ja mam niestety mniej

Gość ytytytytytyt
ewqewqewq - społeczeństwo to niszczą niskie które się z niskimi wiążą. i potem dzieci z tego są takie jakie są