Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirowniczka

NA KAZDYM TOPIKU JAKI WCHODZE FACECI SA NAJ NAJ NAJ

Polecane posty

Gość kirowniczka

NORMALNIE OCZY MI Z ORBIT WYCHODZA.... ogladanie golych bab ,kiedy ich kobieta siedzi w drugim pokoju i walenie laski jest OK! to podobno my jestesmy nienormalne ze nam to przeszkadza i robimy z tego jakis problem wchodze na topik gdzie laska uderzyla w policzek faceta a ten ja pchnal i wyzwal tez jest dla wiekszosci Ok...bo dlaczego go uderzyla? dobrze jej zrobil ale nikt nie zapytal jaki miala powod ze go uderzyla...chyba nie zrobila tego ot tak...bo miala ochote dochodze do wniosku ze faceci sa pepkiem swiata..a kobiete mozna obrzucac blotem i jeszcze skopac jak sie rusza masakra!!!!!!!

Gość sexi pani prezes
prowo 😴 4/10🖐️

Gość kirowniczka
jakie prowo....????

Gość kirowniczka
hept.. i jeszcze kotleciki wam robic....pytam za co??

Gość kirowniczka
TAK...FACET MA MORDECZKE A KOBIETA MORDE!!!! DOBRE

Czytanie ze zrozumieniem widzę leży. Akurat jeden topik czytałam i babsztyl który poprzez bicie (nie raz, nie dwa, ale wielokrotnie) i poniżanie faceta uznaje, że jest dominujący (w normalnym tego słowa znaczeniu) nie zasługuje na szacunek. Moje stanowisko jest zależne od konkretnej sytuacji, nieraz faceci bzdury pieprzą innym razem kobiety.

Nie no ja zartowalem tym postem wyzej oczywiscie. Ale nie ma co generalizowac. Wszystko zalezy od konkretnej sytuacji. Nie ma sie co na ogolnikach opierac :)