Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamyczekkkkk

Przerobienie sukienki u krawcowej

Polecane posty

Gość kamyczekkkkk

Chciałabym wiedzieć ile kosztuje przerobienie sukienki u krawcowej. Jest to sukienka mojej cioci od ślubu cywilnego., jest na mnie dużo za duża. Chciałabym skrócić przy niej rękawy, zwęzić i skrócić. Czy może ktoś wie ile taka przeróbka może kosztować?

Gość czerwone_korale
czasami przeróbki są droższe od nowej sukienki...idz do krawcowej pokaż sukienkę i powiedz co chcesz zmienic to poda ci cenę...ale licz się z kosztami taka przeróbka to żmudna praca

Gość kamyczekkkkk
Jeśli przerobienie będzie kosztowało powyżej 100 zł to chyba kupię nową sukienkę...

Gość ja za pomniejszenie spodniczki
zapolacilam 15 zl. , za zwezenie plaszczyka 25zl. wiele zaledy tez od krawcowej, poszladm do drugiej to za wszsytko brala 5-20 zl. wiecej!!

Gość moja kolezanjka
za przyszycie jednej warstwy materialu (takie doszycie) w zakiecie zaplacila 50 zł, więc taka przeróbką jaką plnaujesz na pewno bedzie droga. nową sukienke juz kupic

Gość zalezy jak pracochłonne sa
te poprawki. bo jak proste ciecia to mysle ze ok 50 zł. ja niedawno przerabiałam bluzke i tam było troche roboty. była za szeroka - trzeba była zwezic rekawy, skrócic, zwezic dekolt - zapłaciłam 40 zł.

Gość kamyczekkkkk
Nie zawracałabym sobie tym głowy, ale sukienka ma bardzo ładny, taki żółto- kanarkowy kolor, wykonana jest z fajnego materiału i już mam wizję jak powinna wyglądać. Jutro pójdę do krawcowej i zobaczymy co powie.

Gość czerwone_korale
licz się jeszcze z tym że twoja wizja moze poźniej odbiegać od tego co dostaniesz z powrotem..i tylko wydasz pieniadze

Gość kamyczekkkkk
czerwone_korale chyba masz rację. Muszę jeszcze dokładnie to przemyśleć. Nie chcę wydać pieniędzy na coś czego i tak później nie założę. Wolę wydać więcej i kupić jakąś fajną, modną sukieneczkę:)

Gość czerwone_korale
jak się samemu potrafi przerobić to można się pobawić najwyżej stracisz czas...a tak to szkoda pieniędzy...