Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaczek997

Panowie ?

Polecane posty

Gość Gosiaczek997

Mam do was takie pytanie , tylko odpowiedzcie szczerzę ;P Na co najbardziej zwracacie uwagę u kobiet ? Czy może jednak uważacie że każda kobieta ma coś w sobie co was będzie do niej przyciągać i w ten sposób będzie wyjątkowa ?

Gość MarintonieMichałMichałtonieTom
Cześć. W dziewczynch najbardziej podoba się kobiecość. Pomogłem?

Gość moda na sukces
Cześć w dziewczynach najbardziej podobają mi się okulary Pomogłem?

Gość burdello bum bum
czy posiada rzepę na piętach , pięknie zarośnięta wagina nie stanowi dla mnie żadnego problemu, powiem więcej, to mnie kusi :) a gdy patrzę na kobietę to zaczynam prześwietlać kobietę od twarzy, włosy, potem podziwiam piersi i preferuję max. rozmiar C , tyłeczek i jak się porusza w sukience i na koniec łydki i stopy zakończone klapkami , czyli od uszu do małego palca stopy :)

Gość Gosiaczek997
Czyli tak jak myślałam , najpierw patrzycie na wygląda a nie na osobowość kobiety . Liczy się dla was tylko tyłek , twarz i cycki . Powiem wam tyle jesteście Denni !

Gość WDR - Wujek Dobra Rada
duże piersi i łada buzia :D nad ciałem można popracować, ale jak ryj brzydki jak wielbłądzia dupa to i figura Wenus nie pomoże

Gość Głupia Gocha
nie bądz hipokrytk kobieto. Zaloze się, ze tez patrzysz na wyglad najpierw. Wiadomo, ze jak facet nei spodoba Ci sie fizycznie, to nie zaczniesz z nim flirtowac i nie bedzie mial szansy pokazac Ci jak swietny charakter ma.

Gość Gosiaczek997
Czyli mam rozumieć że nawet jeśli kobieta nie jest zbyt urodziwa ale nie jest najgorsza np . jest przeciętna nie ma szans ? Nawet pomimo tego że jest świetną kobietą o wielkim sercu ?

Gość Kapitan Bomba!!
a czy ty kurwa byś zaczęła z jakimś facetem flirtować gdyby był praszczurem? no nie bądź hipokrytką

Gość Gosiaczek997
Tak , bo wygląd zewnętrzny nie jest najważniejszy !

Gość Głupia Gocha
Kochanie, inna sytuacja jest kiedy juz kogos znasz, wiesz, ze ma swietny charakter a jesli w jego wygladzie cos Ci nie pasuje, to mozesz przymknac oko na to. A co innego, jesli masz zamiar zaczac znajomosc dopiero. Jesli wyboerasz dopiero ofiare, wybierzesz zaloze sie kogos kto w 100% Cie pociaga fizycznie. Osobiscie uwazam, ze wyglad zewnetrzny jest TAK SAMO wazny jak charakter. Amen.

Gość burdello bum bum
ale przyznaj się bez bicia autorko, że gdy idziesz ulicą i przechodzisz obok przystojnego i szczupłego faceta wzrostu 192 cm. to już masz mokro ale nie zastanawiasz się jaki on ma charakter i osobowość , spoglądasz na faceta i już i nawet się nie zastanawiasz i nie bierzesz tego pod uwagę, że on dopiero wyszedł na powietrze za dobre sprawowanie po ośmiu latach pobytu za gwałt na nieletniej i co, fajnie ?

Gość Gosiaczek997
Nie nie mam mokro ! Po za tym nie zwróciła bym na niego uwagi bo był by za wysoki ;p;p