Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie nie moge..lole

Czy ktorejs z was robiliy sie rozstepy na wzgorku lonowym?

Polecane posty

wczoraj po kapieli zauwazylam kilka rozstepow, niewiem jak dlugo juz sa ,ale nie wiecej niz 4 tygodnie(ostatnia depilacja) czy to moze być oznaka obnizajacego sie brzucha,macicy? aha mam jeszcze bialawy sluz na bieliznie tez od kilku tygodni nie jest go duzo,ale jest wyczuwalny, czy to moga byc objawy zblizajacego sie porodu?

Gość ja też mam rozstępy
na pipce i wogóle na całym brzuchu

zastanawiam sie jak to jest mozliwe, bo na brzuszku ok rozumiem skora sie strasznie rozciaga, ale na wzgorku;p ciezkie to dla mnie do pojecia...koniec z pokazywaniem brzuszka po ciazy, zegnaj bikini:(

Gość gość nati
Witam dziewczyny. Ja przez całą ciążę byłam szczęśliwa, że rozstępy się nie pojawiają i myślałam, że tak pozostanie. Niestety jakieś dwa tygodnie przed porodem zauważyłam pierwsze "bruzdy" na brzuchu i niestety na wzgórzu lonowym. Na brzuchu pół biedy, ale w miejscu intymnym to nie wygląda zbyt kusząco

Gość gość
Mam dwa! Po ciazy

Gość gość
Ja ciaze przenosilam i mialam taki beben jakbym miala w nim opony od Stara. A rozstepy po tym mam takie ze moj brzuch i wzgorek lonowy wyglada jak kocur pregowany. Ale trudno. Zyje sie dalej. Za to dzieci mam fajne.