Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mozna to lubic?

jakdziewczyny moga lubic sex analny? przeciez to okropny bol

Polecane posty

Gość do eveeve
ale zwiazek prawiczka z dziewczyna po analu to nie jest dobry pomysl. malzenstwa z tego nie bedzie. z tej maki w ogole chleba nie bedzie. facet nie powinien byc mniej doswiadczony od swojej partnerki

Gość do eveeve
poza tym zamierzam sie zwiazac na powaznie dopiero jak bede mial kilka partnerek ze soba

Gość do eveeve
a to ze ktos ma kompleksy to jego wina? powiesic sie ma? tez ma prawo do szczescia i do milosci. a atrakcyjne prawiczki bez kompleksow sa naprawde wymagajace co do kobiet i byle brzyduli nie wezma :classic_cool:

ten 2 byl prawiczkiem i i byl happy ze pokazalam mu tyle rzeczy:) co prawda robilismy anal tylko dwa razy bo wolalam normalny sex ale to zawsze jakies przezycie

Gość co za glupota
"Prawidłowo uprawiany seks analny chroni przed hemoroidami" ha ha ha ha ha

Mniww tam lubrykant niepotrzeby. Wystarczaja soczki z cipki i slina. Tylko, ze on najpierw wsadza paluszki, czasem male zabawki, a potem powolutku penisa. I wtedy nie boli, a fakt, ze jestem brana w pupe i taka bezbronna podnieca niesamowicie. No i nie spinaj sie, tylko rozluznij. Super uczucie!

No tak, ponoc sex analny pomaga jak sie ma hemoroidy, bo rozciaga zwieracze itp.

Nie jak się ma :o Jak się ma to seksu analnego nie powinno się uprawiać. Ale chodzi właśnie o rozciąganie zwieraczy, które może przed hemoroidami uchronić.

Gość do eveeve
ale jako prawiczek na stalej doswiadczonej sobie nie wyobrazam

czemu ? wlasnie to dla faceta odjazd kiedy laska w lozku jest dobra

Gość Kiedyś tu był czarny nick
kiedys tu byl czarny nick - nie...nie chcialam sobie udowodnic, ze to boli...po prostu jak normalnie sobie mysle o sexie analnym to nie podnieca mnie mysl o nim, ale akurat gdy go prubowalam to bylam bardzo podniecona i(...) ale a bol naprawde byl przeokropny! Bo się to tego źle zabrałaś i to straszliwie. Żeby seks analny(penetracja penisem) sprawiał przyjemność to zaczyna się w ogóle wpierw od nauki przyjemności płynącej z pieszczenia tego miejsca Penetracja to wyższa szkoła jazdy, a ty się rozbiłaś bo nie umiałaś jezdzić. Seks analny to nie tylko penetracja, to pocałunki, głaskanie, muskanie odbytu. I od takiego czegoś się zaczyna niczego się nie wkłada ! Sama zaczniesz odczuwać po jakimś czasie chęć żeby muskający palec Twój odbyt wsunął się odrobinę i to jeden palec żadne dwa czy coś więcej. Tak się możecie bawić przez wiele tygodni np minetka z jednoczesnym opuszkiem palca w Twojej pupie. Jak nauczysz się odczuwać przyjemność z opuszka palca to zacznij np z dwoma, później z jednym czy dwoma ale w pełnej penetracji(wsunięte do końća). I to dopiero w momemncie jak ty sama zaczniesz i Twoja pupa odczuwać chęć kutasa w pupie, i kręci Cię ta myśl(np że cały będzie w Tobie) to próbujcie z penetracją ale to też bardzo pomału. co do przyjemności , moja dziewczyna ma ze mną silne orgazmy w czasie seksu analnego, ale my tego nie robimy na siłe, jak ona nie ma ochoty to ja jej nie przekonuje bo nawet jak by uległa to wiem że nic z tego nie będzie. Tylko chęć kutasa w pupie delikatność i nic na siłę. Dla faceta taka pentracja partnerki to mega przyjemność, dla kobiety nauczonej odczuwać z tego przyjemność może nawet większa.

a jak facet odczuwa to czy wklada w cipke czy w pupe jaka to dla niego jest roznica?

Izzy1987 "Mniww tam lubrykant niepotrzeby. Wystarczaja soczki z c*pki i slina" My też nie używamy lubrykatów, tylko ślinę, soczki też mogą być ;) ALle trzeba być ostrożnym, żeby nie przenieść niczego z odbytu do cipki, o infekcję grzybiczną trudno nie jest . Lubrykat nie jest konieczny, tak naprawdę suche jest tylko miejsce wejścia do odbytu, w środku jest naturalny śluz wydzielany przez błonę śluzową. Tam nie jest sucho !

eve a jak facet odczuwa to czy wklada w c*pke czy w pupe jaka to dla niego jest roznica? Jest różnica i to duża :) Duża przede wszyskim pod względem psychicznym, to bardzo kręci ;)i, jest w tym coś wuzdanego i pikantnego. Dwa jest odrobinę ciaśniej ale to nie jest reguła. Wszystko jest w głowie i zależy od nastawienia. Seks analny to fajny dodatek do seksu tradycyjnego nie danie glówne. Kochając się "w cipkę" można również się analnie bawić np wsunąć delikatnie palce w odbyt. Ostatnio jak kochałem się z moją od tyłu jak miała wypiętą to wsunąłem palec delikatnie w odbyt i zacząłem pieścić i jednoczecie cały czas nie przestawałem pieprzyć. Przestałem bn nie widziałem czy się podoba czy fajnie. Rekcja byłą szybka. Dlaczego przestałem tak robić :D

Perwersja My na pierwszy raz nie mieliśmy lubrykatu :) Nic nie bolało. Wpierw mieliśmy płytką pentrację tak do połowy, a potem zrobiłem tak że wsunąłem cały do końca, nigdy nie miała wtedy tak głęboko penisa w środku, jęknęła, ja się aż wystszyłem że może zabolało, a tu patrzę że nie, pełna rozkosz bidulka już pomału odpływała :) Ale do czegoś takiego się przygotowywaliśmy i żeby nie było, też nie wszystko od razu się udawało

Ja nie mówię, że się nie da bez. ;) Z tego co czytam to wiesz w czym rzecz i jak do tego podejść. Ale jak ktoś nie ma pojęcia to niech chociaż o ten lubrykant się postara. :D Ja obecnie nie korzystam, wystarczy ślina. :)

Gość uhjkluiolih
"w środku jest naturalny śluz wydzielany przez błonę śluzową" :D :D :D Gówno też jest w środku i może robić poślizg. :D :D :D Anal jest dla masochistek które lubią jak boli, więc nie dziw się autorko. Żaden facet nie zgodziłby się na to samo, bo uważa, że to poniżenie. Tylko pedałka jest w stanie nadstawiać odbyt, bo właśnie takie poniżenie ją kręci. A facet może sobie wyobrażać, że rżnie faceta, więc też coś dla męskiego kryptopedałka. Ale trzeba tolerować każdego. Nawet tęczowych. Więc toleruję ich "zabawy" i już nic nie piszę.

uhjkluiolih mogę powiedzieć tylko że gówno fakt, ale to ty o tym wiesz" Perwersja nie odradzam lubrykatu, choć jak sama twierdzisz że jak się ktoś nie zna to fakt przynajmniej dziewczyna nie skicha się z bólu. A są jeszcze lubrykaty zniczulające do analu, a to to nie wiem po co, faktycznie tam są miliony zakończeń nerwowych na zewnątrz i w środku tylko po co to znieczulać, trzeba tylko nad tym zapanować ;)

Gość Ja tam jestem za tym żeby
było bez lubrykantu. Wtedy jest ciaśniej na chuju. A to, że trochę boli to co takiego? Daje mi tyłek i tak rzadko to do następnego razu zdąży przestać boleć. Lubrykanty są do dupy, bo jest mniej przyjemnie, a ona i tak za analem nie przepada, więc dla niej żadna różnica.

Gość Ja tam jestem za tym żeby
Bez nawilżaczy jest nieporównanie lepiej.

Gość bebea
Ja próbowałam 3 razy albo 4, bo facet nalegał. Pierwszy raz mieliśmy lubrykant, później ślina i soczki. Tylko ostatnio nie bolało, było nawet przyjemnie. Jednak później po takim stosunku miewam problemy: wzdęcia albo biegunka, więc wolę nie.( Przed na życzenie się nie załatwię a lewatywy nie chcę). Nie uważam, żeby to było jakieś poniżające, dla kobiety, tak samo można powiedzieć, że seks oralny uwłaszcza godności, ale bez takiego urozmaicenia byłoby nudno :P

Gość Nie można tak powiedzieć
"tak samo można powiedzieć, że seks oralny uwłaszcza godności" Nie można. W seksie oralnym on też robi ci minetkę, a tutaj cię po prostu cweli bez niczego. Zapytaj się gościów z paki kto to jest cwel i dlaczego jest to poniżające. Kiedyś w ten sposób karano jeńców wojennych. :o

Gość Nie można tak powiedzieć
W ten sposób, czyli analem oczywiście jakby ktoś się nie domyślił. Często ukarany popełniał potem samobójstwo, bo taka hańba to była jak nic innego.

Gość lalala huaa nbhgahsg
Sprobowalam kiedys z partnerem seksu analnego . Za pierwszym razem bylo bardzo milo i nic mnie nie bolalo ale chyba dlatego ze bylismy po winie. A do tego bylam tak podmiecona ze odplywalam :) Potem tylko raz udalo nam sie to powtorzyc aczkolwiek az tak fajnie nie bylo. Od tametj pory nawet nie chce probować , sam fakt ze ma sie cos tam dziać stresuje mnie .

e tam to jest nawet przyjemne ale od kiedy mam nowego chlopaka nie praktykowalam tego z nim nie wiem czy jego to kreci czy nie a w prost nie zapytam ;p

Gość zaściankowy_oszołom
Hahahaha "Prawidłowo uprawiany seks analny chroni przed hemoroidami." No normalnie pojszczam się !!! Ot grecka "mondrość" ludowa poparta silnym lobbingiem propagatorów tego typu "miłości" ! Niech żyją "oświeceni" ! PS. Zapiszcie się już zawczasu do proktologa :D PS2. Ale Wam wyprano mózgi... to przykre

Niech wam wszystkim zwieracze pójdą, to dopiero będzie fajnie nie? ;-)

Niech wam wszystkim zwieracze pójdą, to dopiero będzie fajnie nie? ;-)