Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooska sylvi

Rękawiczki białe bez palców koronka

Polecane posty

Gość boooska sylvi

Szukam rękawiczek bez palców białych koronkowych. Wiecie może, gdzie w necie można coś takiego kupić? Z góry mówię, że wszelkie kabaretki i siatki odpadają, musi być koronka!

Gość londynkiewiczowna
allegro . kup sobie koronke i daj uszyc

Gość boooska sylvi
Tylko się boję, że będzie strasznie dużo kosztowało ...

Gość londynkiewiczowna
taaa, 15 zl za gotowe, masz na allegro z palcami, jak sa na raz to daj uciac palce i tyle.

Gość boooska sylvi
Dziewczyny, wielkie dzięki. Znalazłyście dokładnie takie same, ale właśnie o to mi chodziło. Jeszcze raz dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość owijka
Piękne, mam bielactwo i też szukałam takich bezpalcowych rękawiczek na lato. Te będą idealne.

Gość szczesliwaona
Miałam coś podobnego na swoim ślubie, wygodne i do tego piękne.

Gość staryczłowiek
moja 80-letnia ciocia takie nosi, tylko czarne hahaha

Gość Bez urazy ale wyglądają
okropnie te rękawiczki. Jak do jazdy na rowerze, tylko że z koronki :D I po co to komu, ani wygodne, ani ładne... Porażka :D

Gość beblająca
No cóż ja lubię , akurat koronkowe rękawiczki, mam obsesję na ich punkcie, jak również na torebki :)

A próbowałaś już może kupić takie cudo jak torebka z koronką? Ostatnio widziałam, że bardzo modne jest łączenie skóry i koronki w torebkach, wygląda to bardzo fajnie, a niektóre modele są nawet bardzo eleganckie.

Gość Jacuza
takie rękawiczki to wiocha na maksa, w pole bym takich nie nałożyła

Gość onarozwiedziona
bo czegoś takiego w pole się nie nosi... muszą mieć zakryte palce bo inaczej to o kant tyłka można sobie

Gość boooska sylvi
Ależ dziewczyny, przecież są piękne te rękawiczki, miałam je ostatnio i zrobiły furorę. Do tego są wygodne, bo nie trzeba ich co chwilę ściągać. Wcale nie są wieśniackie!

Gość onarozwiedziona
No teraz to pojechałaś, dopiero byłaby zwała jakbyś w koronkowych rękawiczkach na roweryk wyskoczyła. Do tego słomkowy kapelusik z długą apaszką i wio ;)

Gość stary człowiek
Posikałam się ze śmiechu przez ten ROWERYK. Kapitalne!

Gość onarozwiedziona
To super że kogoś rozbawiłam, mój były mąż raczej nie chwytał moich żartów ;(

Gość 13f
Przecudna ozdoba przedramion. Suknia, jak rozumiem, w stylu November Rain? A słubny rydwan to Polonez po agrotuningu tekturowymi spoilerami? No i nie zapomnij skoczyć na bazar po kartofle i diadem...

Gość stary człowiek
No niezły pomysł takim poldkiem do ślubu podjechać, a piosenka November Rain wymiata i ciekawie byłoby ją puścić zamiast tradycyjnego marszu Mendelsona, to dopiero rodzince kopary by opadły!

Gość nie no wcale nie trzeba ich
ściągać :D Widać jakie z was fleje. Na zewnątrz koronka, a co pod spodem? Jak uwazacie ze nie trzeba ściągać. Będziecie w tym jadły obiad? Jak w czymś takim założyć obrączkę? Nie myjecie rąk po korzystaniu z toalety?

Gość boooska sylwi
Gratuluję czytania ze zrozumieniem. Napisałam, że nie trzeba ich było co chwilę ściągać, a nie że nie trzeba ich było w ogóle ściągać! To chyba zasadnicza różnica. Zastanów się, zanim kogoś nazwieś fleją, chyba sama masz problem, jak Ci takie myśli przychodzą do głowy!

Gość giguniaa
Rekawiczki bez palców są obrzydliwe. Wygladaja jak opatrunek.

Gość nie dziewczynko krzykaczko
nie mam problemu. Dla mnie ściąganie rękawiczek do jedzenia ( a na weselu robi się to często), do mycia rąk, do zakładania obrączki, do trzymania kwiatów (wystarczy jakaś nierówna gałązka i po rękawiczkach), do przyjmowania życzeń ( będziesz podawała rękę w rękawiczce? pomijam sam fakt, ale po 5 osobach bedzie juz nie najświeższa) itd itd itd - to jest ściąganie jej co chwilę.

Gość boooska sylvi
Bo się czepiacie, ludzie mają różne gusta i zaraz to musi być źle! Poza tym kto każe nosić rękawiczki przez całe wesele, a może tylko na sam ślub, co? Zresztą jesteście same pewnie takie higieniczne i wycackane, że nigdy żadnej plamki i bakterii nie mialyście na sobie. Najprościej z kogoś zrobić fleję, dziękuję bardzo!

Gość hahahahha super jestes
zakładaj te rękawiczki, widzę że taki kicz będzie Ci pasował, bo po wypowiedziach już widzę że jesteś typowym pustaczkiem :D