Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xar

kobiecy wytrysk?

Polecane posty

Gość xar

czy ktoras z Was miala cos takiego? czy rzeczywiscie jest to zwiazane z takim silnym orgazmem?

Gość anetkaodpowiada
Ja osobiscie tego nie doswiadczylam :)

Gość fjffgjdsa
ja tak mam i rzeczywiście tylko przy silnym orgaźmie i TYLKO wtedy kiedy facet mnie bardzo napali. Nie ma gry wstępnej, nie ma squirtu. Jeśli są jakieś pytania, walcie śmiało, odpowiem w miarę możliwości :)

Gość bungabunga
ale czy macie ten wytrysk podczas seksu z penetracja czy tylko podczas stymulacji palcem...yyy...punktu g( przednia sciana pochwy, tak?) bo moja panna twierdzi, ze ona tak nie ma (choc nigdy nie widziala ani nie slyszala o tym) i to w jej wypadku raczej niemozliwe. a mnie sie wydaje ,ze to kwestia stymulacji odpowiedniego miejsca w pochwie z odpowiednia intenyswmoscia i ruchami. co myslicie? a naprawde macie orgazm-petarde po tym?

Gość fjffgjdsa
Ja mam tak i tak, tylko trzeba pobudzać odpowiednie miejsce. Nie wiem czy każda tak może. Ja nie mam tak od początku

Gość bungabunga
odpowiednie miejsce, tzn?:))) a jak w ogole Twoj partner na to reaguje?

Gość fjffgjdsa
czyli punkt G, przednia ścianka pochwy, nie wiem ile cm od wejścia. Mój partner na początku był zafascynowany, cieszył sie, a teraz tylko rzuca tekstem "Ty zmieniasz prześcieradło" entuzjazm się skończył dawno temu