Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leaverightnoow

On medycyna ja uniwersytet... to ma sens ?

Polecane posty

Gość leaverightnoow

Poznałam miłego, przystojnego chłopaka, tylko on studiuje medycynę, a ja filologie polską :( Myślicie ,że to ma sens? że się uda?

Gość ale jajajajaaaja
A co to ma do rzeczy ? Boże jacy wy ograniczeni . Kurwa jakby lekarze wiązaliby się z samymi lekarzami to pomysl co to by było . MARNE PROWO! 😠

Jak nie spróbujecie, to się nie dowiecie ;-) Pozdrawiam i życzę szczęścia

ale wymyślasz kobieto? kompleksy masz czy co?

Gość leaverightnoow
No to ma do rzeczy ,że ja będę tylko nauczycielką, a on lekarzem, najprawdopodobniej kardiologiem:o:o :( nie wiem czy nie będę czuła się przy nim tą "gorszą" połówką.

Gość to znajdz sobie
gościa co rowy kopie. Będizesz lepszą połówka, a do tego umięśnione ciało gorszej połówki :)

Gość leaverightnoow
"ale wymyślasz kobieto? kompleksy masz czy co?" no chyba :(

:o Skoro już na wstępie czujesz się gorsza od niego, bo studiujesz filologię a on medycynę, to faktycznie, to nie ma szans:o

Gość to znajdz sobie
gościa co rowy kopie. Będizesz lepszą połówka, a do tego umięśnione ciało gorszej połówki :)

Gość leaverightnoow
a wy jakbyście się czuły w tej sytuacji?

Gość pierwsza podstawowa nauka
Uniwersytet wbrew opiniom, jakie niekiedy można wyczytać na kafeterii, to nie jest uczelnia poświęcona naukom humanistycznym, tylko taka, która ma uprawnienia do nadawania stopnia doktora w przynajmniej 12 kierunkach, w tym 2. humanistyczne - oznacza to, że medycynę MOŻNA studiować na uniwersytecie. W Polsce jest kilka uniwersytetów medycznych. Jako studentka uniwersytetu powinnaś przynajmniej znać znaczenie tego słowa. To raz. Dwa: to, kim zostaniecie, to się jeszcze okaże.

Chociaż nie studiuję medycyny, prawa ani innego równie prestiżowego kierunku, to znam swoje poczucie wartości i nie czułabym się gorzej niż koleś, który będzie w przyszłości lekarzem:o Są rzeczy bardziej istotne, np.: to jakim się jest człowiekiem, a nie ukończone studia.

Lekarz jest tak samo ważny jak piekarz, nauczyciel języka polskiego czy listonosz. Do ułożenia układanki potrzebne są WSZYSTKIE części ;-) Pozdrawiam

Gość Hart H.
''a wy jakbyście się czuły w tej sytuacji? '' a jak sie mamy czuc? pewnie bym byla dumna ,ze mam madrego chlopaka naprawde wydumany problem

Gość leaverightnoow
Owszem wiem ,że nie jest to uczelnia poświęcona tylko nauką humanistycznym, aczkolwiek mój w 100 % się do takich zalicza... :] on studiuje medycynę na Wyższej Szkole Medycznej, u nas na uniwerku nie ma takiego kierunku jak 'medycyna' i nigdy się z tym jeszcze nie spotkałam...Uniwersytet i tak zostanie tylko uniwersytetem... zostaje w tyle za politechnikami, medycyną, przyrodniczymi czy chociażby asp... nie oszukujmy się ...A nauczyciel to nie jest zawód marzeń, mam nadzieje ,że będę przynajmniej logopedą... :(

Gość leaverightnoow
naukom *

A dlaczego nie miałoby sie udać? Ja studiuję ekonomię a mój mąż jest prawnikiem i nie przeszkadza to wcale :) nie rozmawiamy o pracy :D tzn rozmawiamy ale nie w takim sensie ;)