Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem głupia i co tu robic

Jakbyście dziecku wyjaśniły takie zachowanie!!!

Polecane posty

Byłam u rodziców ze swoim 8letnim synem i nagle oni zaproponowali mi bym bo musiałam załatwić jedną ważną rzecz a tu syn opowiada mi że dziadek i babcia byli sami w pokoju , wszedł tam i widział że dziadek leży nagi na babci. Potem powiedziałam mu żeby spytał się dziadków wprost co robili bo nie umiałam tego wyjaśnic to zostało mu to wytłumaczana że to są obowiązki żony wobec męża, tak wyjaśnił to mój tato.

Gość hehełehe
no to niezłe dziady, zostawiasz pod opieką dziecko a Ci.... obleśne...

pozazdroscic dziadkom udanego zyia sexualnego w takim wieku! A tak na serio - ja bym wygarnela moim rodzicom,ze sa nieodpowiedzialni, ze swoje chucie moga zaspokajac, jak sa sami w domu, a nie gdy przebywaja na wyrazne, wlasne zyczenie z moim dzieckiem, ktorego w dodatku nie pilnowali, bo poszli sobie na malu numerek.

Matka tłumaczyła mi się tym że ojciec na nią naciskał żeby się kochali a małego zamkneli w sypialni i dziadek włączył mu bajki a wcześniej miałam zaproponowane by zostawic dzieciaka u nich. Teraz nie jestem w stanie uwierzyc że moi rodzice to robią.

Wygarnęłam tylko że mój ojciec już to określił , że babcia spełniała wobec niego swój obowiązek a później że dzięki temu mały się wiele nauczy.

Gość hehełehe
ohydaaaaaaa, współczuję, dziwni dziadkowie naprawde.... w tym wieku to juz powinni byc zrównowazeni

Nie wiem czego ma sie nauczyc. Ze kobieta jest narzedziem do bezwzgldnego zaspokajania meskich popedow? W zyciu bym juz dziecka samego u takich diadkow nie zostawila :P

No właśnie czegoś w tym stylu, mój ojciec wiele raz przed swoimi kolegami mówił że wychował sobie żona i że ona się słucha go we wszystkim. A mama tłumaczyła mi się że tata ją wtedy bardzo naciskał.

Gość ale przeciez to nic
nienormalnego ze twoi rodzice moga i maja ochote na seks bedac nawet dziadkami - problem w tym ze mogli powstrzymac poped majac w domu wnuka- z tym sie zgodze mogli tej sytuacji uniknac a tak na marginesie ile twoi rodzice autorko maja lat - bo chyba jeszcze sa w sile wieku i nie robia nic zlego gorszacego nawet ciebie uprawiajac seks - my tez bedziemy kiedys po 50 i co dlatego mam sie nie kochac z mezem -

Gość trzmielina
fatalnie dziadek wytłumaczył to Twojemu synowi. jak teraz Ty z nim nie pogadasz i nie wyjaśnisz, to dziecku na kolejne lata zostanie w głowie ten tekst i obrazek dziadków.

Gość W?????????????????????????
Mamuśka sama miała chcice a teraz się tłumaczy:) Znasz to powiedzenie?Suka NIE DA pies nie weźmie???